Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

Τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απαγωγή, ξυλοδαρμό και ληστεία από αστυνομικούς στα Χανιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Joel Stirling, 29 χρονών, υποστηρίζει ότι απήχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν.

Ο νεαρός τουρίστας υποστηρίζει ότι μετά από δείπνο σε εστιατόριο της πόλης, δύο αστυνομικοί τον πλησίασαν, του πέρασαν χειροπέδες πίσω από την πλάτη και έπειτα τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, φορώντας του κουκούλα στο κεφάλι.

Εκεί, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, οι αστυνομικοί τον ξυλοκόπησαν, αφαιρώντας ταυτόχρονα 200 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του. Μετά από παρέμβαση των γονέων του στην Νεοζηλανδική αστυνομία και ανάμειξη της Interpol, ο νεαρός, που μέχρι τότε δε γνώριζε καν ποιες είναι οι κατηγορίες εις βάρος του, απελευθερώθηκε.

Πλέον, έχοντας επιστρέψει σπίτι του, συμβουλεύει κόσμο που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα να μη μένει μόνος του ποτέ, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφτεί την Κρήτη.

ΠΗΓΗ

Οι κατα τα άλλα λαλίστατοι δημοσιογράφοι που κόπτονται για τον τουρισμό μούγκα για τα περιστατικά ρατσιστικής βίας εναντίων τουριστών . Που είναι ο Μπάμπης και ο Πρωτοσάλτε του σκαι, που είναι ο Πρετεντέρης και η Τρέμη??Ακόμα μια φορά φαίνεται ότι το μόνο για το οποίο κόπτονται είναι στο να ρήχνουν λάσπη στις εργατικές κινητοποίησεις και την αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου