Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο άνθρωπος που ρωτούσε στη Βουλή πόσο επιβαρύνεται το κράτος από τη διάσωση ναυαγών έγινε υπουργός Υγείας.

Ο κωλοτούμπας φασίστας με γραβάτα τηλε-βιβλιοπώλης που στην προσπάθεια του να πουλήσει βιβλία τσίριζε, είναι σήμερα υπουργός Υγείας.

Ποιος είναι, όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης;
Αυτός που έκανε περιοδείες στον Άγιο Παντελεήμονα όταν οι φασίστες καίγανε τζαμιά και μαχαιρώνανε ανθρώπους κι οργάνωνε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις μαζί με τραμπούκους που επιτέθηκαν σε στελέχη της αριστεράς (Πορτάλιου – Αλαβάνο)
Αυτός που είχε αποκαλέσει πουτάνες του Σύριζα, τους υπαλλήλους της Βουλής.
Αυτός που είχε πει ότι “Στην Ιερισσό έχουν μετακομίσει όλοι εκείνοι από την Κερατέα και από τα Εξάρχεια.”
Αυτός που είχε δηλώσει ότι είναι μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών.
Αυτός που, την προηγούμενη μόλις εβδομάδα είπε ότι πρέπει να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των μεταναστών, για να γυρίσουν στις πατρίδες τους.
Αυτός που είχε δηλώσει ότι «Η αστυνομία πρέπει να έχει το δικαίωμα να σκοτώνει και αθώους πολίτες !»
Αυτός που ήδη από το 2009 απέδιδε το πρόβλημα στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας στην “υπερσυγκέντρωση τέκνων αλλοδαπών και επί των πλείστων Αφρικανών λαθρομεταναστών”.
Αυτός που πούλαγε από το Τηλεάστυ το βιβλίο του πατέρα Πλεύρη (ιδρυτή του κόμματος της 4ης Αυγούστου) για το δήθεν Ολοκαύτωμα, που επικαλούνται οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως!
Αυτός που στην επιχείρηση του πλήρωνε μισό μισθό στους υπαλλήλους του, αλλά στα εκκαθαριστικά τούς ανάγκαζε να υπογράφουν ότι παίρνουν ολόκληρο.
Αυτός που προσπαθούσε, μάταια, να μας πείσει ότι η έννοια του Ξενίου Διός ήταν μόνο μεταξύ των Ελλήνων.
Αυτός που ήταν παρών και έκανε χαιρετισμούς στις μισανθρωπικές συγκεντρώσεις (εκείνες που δεν ήξεραν την ορθογραφία του “γεννιέσαι” και το γράφανε με ένα ν) ενάντια στην ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια βαθιά ταξική επιλογή, με στόχο, όχι μόνο τους μετανάστες, αλλά ολόκληρη τη δημόσια υγεία. Θα μας βρούν μπροστά τους.

Καμία ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών και της καταστολής!
Καμία ανοχή στους νεοναζί!
Κίνηση “ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου