Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Απο την εκπομπή ''όλη η Ελλάδα μια γειτονιά'' ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχάρη τη κυβέρνηση και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να ''ταίζει ο ελληνικός λαός 4000 στόματα που δε προσφέρουν τίποτα''. Παράλληλα παρουσίασε αρκετά αποσπάσματα απο ομιλίες του στη βουλή όπου ζητούσε επίμονα τη μείωση του προσωπικού και την εξυγίανση της. Είπε πως θα μπορούσε να τη λειτουργήσει ο ίδιος με το 1/5 του προσωπικού και με ανταγωνιστικούς όρους.

Τέλος, είπε πως δεν πρέπει να περάσει το παιχνίδι των αριστερών. ''Οι παππούδες μας το 44' έκαναν λάθος, οι γονείς που άφησαν τα παιδιά τους να πάνε στο πολυτεχνείο το ίδιο. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος.'' Αφορμη αποτέλεσαν τα εγκωμιαστικά σχόλια προς την ΥΕΝΕΔ αφού σύμφωνα με το κ. Καρατζαφέρη ήταν η μόνη δημόσια τηλεόραση υπο την εποπτεία του στρατού η οποία αντικαταστάθηκε υπέρ αριστερών συμφερόντων.

Διακρίνω μία επικύνδινη συσπείρωση?

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Συμμετέχει όλο το φασιστικό γκρουπ υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ. Εκτός από την Χ.Α. και τον Καρατζαφύρερ, σύμφωνος είναι και ο Στέφανος Μάνος του κόμματος "Δράση" που στις τελευταίες εκλογές συνεργάστηκε με τον φασίστα Θάνο Τζήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή