Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Επεισοδιακός αγιασμός Άδωνι στον Ευαγγελισμό – Εργαζόμενοι διέκοψαν την τελετή

Ο χθεσινός αγιασμός του εργοταξίου των νέων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό διεκόπη από τις φωνές και τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων του νοσοκομείου κατά του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι (γιατροί και προσωπικό) καταφέρθηκαν κατά του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με πανό και συνθήματα ενώ εισέβαλαν στο χώρο όπου γινόταν ο αγιασμός.Μέσα σε κλίμα έντασης και συνθημάτων ο αγιασμός διακόπηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης πλησίασε τους συγκεντρωμένους. Εκείνοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρόμενοι ότι ενώ είναι απλήρωτοι για εφημερίες που έχουν κάνει εδώ και καιρό, ο υπουργός πραγματοποιεί εγκαίνια σε εργοτάξια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τους είπε πως δεν αντιλαμβάνεται το λόγο της διαμαρτυρίας και συμπλήρωσε ότι θα έπρεπε να είναι “μέρα που μας ενώνει και όχι που μας χωρίζει”. Για να καταλήξει μεταξύ άλλων: “Επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να πλήξουμε το αγαθό που λέγεται Υγεία”. Ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε γενικά ότι τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν, στο πλαίσιο του εφικτού…

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου