Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ti συμβαίνει στην Κρήτη και στις εσωτερικές δομές της Χρυσής Αυγής ???

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Είναι άραγε αληθινές οι πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά μας, ότι η Χρυσή Αυγή στη μεγαλόνησο έχει τεράστιο πρόβλημα, εξ’

αιτίας πρωτοφανούς φαγομάρας που έχει ξεσπάσει στις εσωτερικές της δομές ???

Ειναι αλήθεια άραγε οτι ο Περιφερειάρχης Κρήτης του κόμματος συμπεριφέρεται στους αγωνιστές του κινήματος σαν φεουδάρχης ???

Είναι αλήθεια άραγε ότι όποιος “σηκώσει κεφάλι”, διαγράφεται με συνοπτικές διαδικασίες ???

Μάθετε λοιπον στη συνέχεια τι συμβαίνει ΜΟΝΟΝ, απο το Ιστολόγιό μας απο και με αντικειμενική πληροφόρηση!!!

=========================================================================================================================================

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ > “ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ” ???

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ Η ΕΞΗΣ:

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. , ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ:

ΤΡΕΜΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ “ΝΟΜΟΥΣ” ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ !!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΪΝΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Ή ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ??? ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ? ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ?

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ: Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟΝ!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΘΑ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ….

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ” ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ !

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΦΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ…

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΖΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ. Α. ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ…. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α., ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ …

ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ: ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ …ΚΟΛΥΒΑ!!! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ “ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ” ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΙ ΑΔΙΑΚΟΠΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ !!!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ….

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου