Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Παραλήρημα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Οι Εβραίοι πέθαναν από τύφο»

Μιλώντας σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε μαζική εξόντωση των Εβραίων αλλά ότι τα ντοκουμέντα απεικονίζουν απλώς κάψιμο πτωμάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης λόγω επιδημίας τύφου.

 Μάλιστα επικαλείται τον συγγραφέα- απολογητή του Χίτλερ Ίρβινγκ.

«Το μόνο που απασχολεί τα εβραιόπληκτα και εβραιοκίνητα κόμματα που ρυπαίνουν το κοινοβούλιο είναι ότι εμείς δεν αναγνωρίσαμε το ολοκαύτωμα» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι «ή είναι αγράμματοι ή δεν ξέρουν ότι είναι αδύνατον να μου επιβάλλουν τι πιστεύουν αυτοί».

Ο Μιχάλης Αρβανίτης προχώρησε σε επίθεση εναντίον σύσσωμου του πολιτικού κόσμου λέγοντας χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «κοπρίτες» και «αλήτες» τους βουλευτές των κομμάτων της Αριστεράς και κατηγορώντας τη ΝΔ για το «έγκλημα» που έκανε «να παραδώσει τα ηνία της ηθικοπνευματικής διαπαιδαγωγήσεως στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Φανταστείτε την Χ.Α. σε ρόλο κυβερνώντος κόμματος! Εκτός των άλλων κακών, θα απαιτήσουν να αποσυρθούν όλα τα βιβλία της ιστορίας από τα σχολεία και να γραφτούν καινούρια σύμφωνα με το πως θέλουν αυτοί καταδικάζοντας τους μαθητές σε "τύφλωση". Θα καταργήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μιας και αφορά τους ναζί, και την επέτειο του Πολυτεχνείου για ευνόητους λόγους. Τέλος, θα στήσουν αγάλματα χουντικών και δικτατόρων στις πλατείες και θα ονομάσουν τους δρόμους με τα ονόματα των τελευταίων! Αυτή την Ελλάδα θέλουμε? Τόση ξεφτίλα θέλουμε? Είναι δυνατόν να ανεχτούμε να μας κυβερνήσει ένα κοπάδι από αμόρφωτους και αγράμματους χιμπαντζήδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή