Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 57χρονος γιατρός οπαδός του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής (φωτο)

Ενας 57χρονος γιατρός ένθερμος υποστηρικτής του Χίτλερ και μέλος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για νευρολόγο στο ιατρείο του οποίου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας. Η έρευνα έγινε έπειτα από πληροφορίες ότι ο γιατρός είχε αναρτήσει έξω από την πόρτα του ιατρείου του πινακίδα στη γερμανική γλώσσα η οποία ανέφερε ότι "οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι". Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα 12 μαχαίρια, 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ, δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ. Σε βάρος του 57χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Το αντιφασιστικό μέτωπο Θερμαϊκού καταγγέλλει απερίφραστα την φασιστική συμπεριφορά γνωστού νευρολόγου της Μηχανιώνας, να αναρτήσει πινακίδα με την οποία απαγορεύει την προσέλευση ασθενών εβραϊκής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα σε πόρτα ιατρείου του ΙΚΑ ο συγκεκριμένος γιατρός έγραψε στα γερμανικά “οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι”. Όπως είναι φανερό τέτοιες ενέργειες δεν χωράνε σε μία δημοκρατική κοινωνία αλλά ακόμα περισσότερο δεν χωράνε σε χώρους που δεν είναι ιδιωτικοί όπως ένα ιατρείο του ΙΚΑ. Άραγε ο συγκεκριμένος ιατρός πόσο πιστός είναι στον όρκο του Ιπποκράτη όταν αρνείται με τέτοιο επιδεικτικό και χυδαίο τρόπο να προσφέρει περίθαλψη σε έναν αλλοεθνή του;

Ως αντιφασιστικό μέτωπο Θερμαϊκού αλλά και ως άνθρωποι ενός αυτού του τόπου, καταγγέλλουμε σε όλους τους τόνους τη συγκεκριμένη φασιστική ενέργεια. Πέρα από το γεγονός ότι η Υγεία είναι δικαίωμα όλων μας, η ανακοίνωση του γιατρού ασκεί αντισημιτική προπαγάνδα και παραπέμπει ξεκάθαρα σε φιλοναζιστικές αντιλήψεις. Για αυτόν τον λόγο καλούμε τις δημοτικές αρχές, τον ιατρικό σύλλογο και όλη τη τοπική κοινωνία να πάρει θέση εναντίωσης, να καταγγείλει και να απομονώσει όχι μόνο αυτές τις ακραίες ενέργειες αλλά και τις λογικές που τις γεννούν που τις τρέφουν.

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130165%3Asunelifthh-sth-thessalonikh-57xronos-giatros-opados-tou-xitler-kai-ths-xrusis-augis-foto&catid=94%3A2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2uq0bcmjQ Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου