Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο «φοιτητής» που εξευτέλισε τον Άδωνι Γεωργιάδη μιλά στο Hot Doc Radio

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο Κώστας Χαλκιάς, ο υποτιθέμενος φοιτητής που συμμετείχε στην παρέμβαση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College του Λονδίνου.

Στην πραγματικότητα, ο Κ. Χαλκιάς δεν είναι φοιτητής, αλλά εργάζεται ως γιατρός, έχοντας αναγκαστεί όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες να μεταναστεύσει στο εξωτερικό για να βρει δουλειά εν μέσω κρίσης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, μία ομάδα Ελλήνων, από διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά και ανένταχτων, βρέθηκε στο χώρο όπου έδινε ομιλία ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη λογική να κάνουν μία παρέμβαση διαβάζοντας ένα κείμενο, το οποίο «προς τιμήν του» ο υπουργός Υγείας επέτρεψε να διαβαστεί, όμως κατόπιν μετέτρεψε την εκδήλωση σε ένα επικοινωνιακό σόου υπέρ του.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χαλκιά, ο υπουργός δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και όταν δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις γινόταν επιθετικός, ενώ σημείωσε ακόμα ότι από τα 120 άτομα που παρευρίσκονταν στο αμφιθέατρο, η συντριπτική πλειοψηφία (περίπου 80 άτομα) προερχόταν από την ομάδα που έκανε την παρέμβαση.

Επεσήμανε τέλος την αντίφαση στην οποία υπέπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαλώντας τους διαμαρτυρόμενους ως «καλομαθημένα παιδιά» που σπουδάζουν στο Λονδίνο με τα λεφτά του μπαμπά, όμως την ίδια στιγμή υποστήριζε πως η Ελλάδα βγάζει πάρα πολλούς γιατρούς και είναι λογικό κάποιοι να πρέπει να βγαίνουν στο εξωτερικό…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου