Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ποινικοποίηση της ηλιοθεραπείας και του μαυρίσματος ζητάει η Χρυσή Αυγή!


Σε μία κίνηση που αναμένεται σίγουρα να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα αλλά και σε μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή αναμένεται σύντομα να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή σχέδιο νόμου το οποίο θα ποινικοποιεί την ηλιοθεραπεία λόγω του μαυρίσματος που αυτή προκαλεί στο δέρμα.

Κατά την άποψη της Χρυσής Αυγής, η ηλιοθεραπεία αποτελεί μια ξεκάθαρα ανθελληνική και νεοταξίτικη ενέργεια αφού προκαλεί αλλοίωση του παραδοσιακού λευκού χρώματος του Έλληνα με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το ελληνικό έθνος το οποίο και ανήκει στην λευκή φυλή.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Χρυση Αυγή πέρα από το ότι αποκαλεί εθνοπροδότες όσους επιλέγουν να προβαίνουν σε ηλιοθεραπεία, καταγγέλλει ανοιχτά και τον καλοκαιρινό ήλιο ως όργανο της νέας τάξης πραγμάτων που με δόλιο και ύπουλο τρόπο προσπαθεί να επέμβει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυλών και των εθνών. Η πρόταση νόμου που ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή προβλέπει επίσης την απαγόρευση διάθεσης και πώλησης όλων των αντηλιακών λαδιών και κρεμών σώματος και προσώπου που ως γνωστόν επιταχύνουν το μαύρισμα του δέρματος.

Όπως σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, το σχέδιο νόμου αναμένεται να κατατεθεί από το κόμμα του από τώρα, λόγω του διάχυτου φόβου που επικρατεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο ότι μέχρι το καλοκαίρι που είναι η εποχή που πραγματοποιείται η εν λόγω ανθελληνική ενέργεια από τους λουόμενους, υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεται ήδη στην φυλακή όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου