Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΙΑ στους φασίστες και τους υποστηρικτές τους

Ο Ηλίας Ζαχαριάδης είναι ένα από αυτά τα κατά τόπους λαμόγια που με τοπικές φυλλάδες και μπλογκς επιχειρούν να αναμειγνύονται στα «δημοτικα πράγματα» να είναι «μέσα στο κόλπο» με πληρωμ΄νες καταχωρήσεις, «εξυπηρετήσεις» σε υποψηφίους και «τοπικούς άρχοντες», μίζες κλπ

Ο συγκεκριμένος όμως είναι και κατι παραπάνω. Ο καιροσκοπισμός του τον ωθεί να υπερβαίνει τις υπερσυντηρητικές απόψεις, προσφιλείς στο δεξιό του ακροατήριο, και να υιοθετεί τον ρόλο του απροκάλυπτου αβανταδόρου της Χρυσής Αυγής στα νότια προάστια μέσα από την εφημερίδα του ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ και το blog notiapress. Αρκεί κανείς να ανατρέξει στο μπλογκ για να διαβάσει μύρια όσα φιλοχρυσαυγίτικα σχόλια και «ειδήσεις». Και φυσικά, μια πελατειακή προβολή του Σωτήρη Βοργιά, υποψηφίου της ΧΑ στη Γλυφάδα.

Ας αρχίσει το κυνήγι...

Το κινητό τηλέφωνο που αναγράφεται στην εφημερίδα του είναι δηλωμένο στο όνομά του και ως διέυθυνση του εμφανίζεται μια μεζονέτα στην υπερλούξ περιοχή Πανόραμα Βούλας, στη διαστάυρωση των οδών Μπιζανίου και Πλαταιών. Στην αυλή ήταν παρκαρισμένο ένα σπορ Μίνι Κούπερ. (στα κουδούνια έχει προνοήσει να μην αναγραφεται κανένα όνομα). Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για το σπίτι του Ζαχαριάδη. Ακόμα και η μικρή περίπτωση λάθους δεν μας πτοεί. Το πολύ ένας μπουρζουάς του Πανοράματος να κλαίει το Μίνι του.

Τη νύχτα της 27ης Φλεβάρη, το Μίνι καταστραφηκε ολοσχερώς μαζί με το στέγαστρο κάτω από το οποίο ήταν παρκαρισμένο.

Η πλήρης απόκρυψη του γεγονότος μάλλον επιβεβαιώνει την επιλογή μας.

Έχουμε μόλις αρχίσει. Φασίστες, δεν θα υπάρχει τρύπα να κυφτείτε

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου