Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Βρήκαμε τον έναν από τους δύο τραυματισμένους "ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ"

undefined

Βουτάω στα σκατά αλλά βγάζω διαμάντια... ΙΔΟΥ ένας από τους "κατοίκους" και οι συναγωνιστές του. Δυστυχώς δεν του ευχήθηκε περαστικά η Τζένη...

undefinedundefined








Δείτε και μια οικογενειακή φωτογραφία με τους συναγωνιστές που έχει ο εν λόγω "κάτοικος">>



undefined
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΑΤΟΙΚΟΙ"!
tro-mpa-xtiko


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA 

Νεοναζί, ενεργό μέλος της Χ.Α. ο δήθεν "κάτοικος" που επιτέθηκε στην ουρά της  αντιφασιστικής μοτο-πορείας, την ώρα που αυτή περνούσε, και τον διέκοψε από το έργο του να σπάει μαγαζί μετανάστη με άλλους 2 φίλους του....  κοντά στην πλατεία Αμερικής την Κυριακή.
Πρόκειται για το ίδιο άτομο που μερικές μέρες πριν περηφανευόταν στο facebook ότι συμμετείχε στις ρατσιστικές επιθέσεις στην πλ. Αμερικής, ανάμεσα τους και το σπάσιμο των γραφείων της Τανζανικής Κοινότητας.
Επίσης ο ίδιος παραδέχεται δημόσια ότι συμμετείχε στην επίθεση στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα, στην δικηγόρο Ι. Κούρτοβικ. Όπου και συνελήφθει, αλλά αφέθηκε ελεύθερος!.. χωρίς κατηγορίες.
Το όνομα του είναι γνωστό, κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, εδώ και 15 μέρες και παρά την παραδοχή του δημόσια ότι συμμετείχε σε ρατσιστικές επιθέσεις συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, απολαμβάνοντας την ανομία.
Αντίθετα 15 αντιφασίστες που βρέθηκαν στον δρόμο του, που δέχτηκαν το μένος του, αλλά και το μένος των "συναγωνιστών" του Δελτάδων που τους επιτέθηκαν μαζί του, παραπέμπονται με βαριές κατηγορίες και με κίνδυνο να χάσουν την ελευθερία τους.
Ενώ ο χρυσαυγίτης δέχεται τα περαστικά από τους συνοδοιπόρους του, περιμένοντας να αναρρώσει για να συνεχίσει το ρατσιστικό του έργο ανενόχλητος και προστατευόμενος από το κράτος που τους θρέφει, οι αντιφασίστες υπέστησαν βασανιστήρια μέσα στην ΓΑΔΑ από τους φίλους του μπάτσους, με τις ευλογίες του υπουργού τους.

Ολοι στα δικαστήρια. Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες

1 σχόλιο: