Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΤΕ ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

«Ως Εθνικιστές δε πέφτουμε στην παγίδα της ύπνωσης μέσω ψευδοανθρωπιστικών και ειρηνιστικών αντιλήψεων. Αγωνιζόμαστε όχι για «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά για το Δίκαιο του Ανθρώπου, δηλαδή το φυσικό Δίκαιο. Αυτό που μας ορίζει π

ως τα δικαιώματα τα κατακτάς για εσένα και επιβάλεις στον απέναντι τον σεβασμό τους. Μακρυά από νταβατζήδες των δικαιωμάτων μας, η Τιμή μας δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο άλλωστε, πορευόμαστε στο δρόμο της Φύσης και όχι της αδυναμίας. Απορρίπτουμε, λοιπόν και τηρούμε κριτική στάση απέναντι σε κάθε σχετική επίκληση την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όχι γιατί είμαστε «σκληροί και άκαρδοι», αλλά ακριβώς γιατί είμαστε αληθινοί Ανθρωπιστές.»

Με απλά λόγια: Οι χρυσαυγίτες δεν πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά στο δίκαιο του ισχυροτέρου, το οποίο αυθαίρετα ονομάζουν «φυσικό Δίκαιο» και «δίκαιο του Ανθρώπου». Θεωρούν ότι είναι ντροπή τους το να υπερασπίζεται κάποιος τα δικαιώματά τους, και ονομάζουν «νταβατζή» όποιον έχει το «θράσος» να υπερασπίζεται τα δικαιώματα άλλων. Και, σαν να μην έφταναν αυτά, τον νόμο της ζούγκλας που υποστηρίζουν τον ονομάζουν και αληθινό ανθρωπισμό.

Τώρα βέβαια τίθεται εύλογα το ερώτημα, πώς ενώ το θεωρούν μέγιστη ντροπή το να υπερασπίζεται κάποιος τα δικαιώματά τους, συνέχεια διαμαρτύρονται ότι οι πάντες τους καταπατούν τα δικαιώματά τους; Αλλά από νοσταλγούς του Χίτλερ μην περιμένετε λογική ή συνέπεια.

Χρυσαυγίτες: Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιερά και έχουν χυθεί γι’ αυτά ποτάμια αίματος. Όποιος υπερασπίζεται τα δικαιώματα των άλλων δεν είναι «νταβατζής», όπως χυδαία υποστηρίζετε, αλλά ήρωας. Αν εσείς δεν σέβεστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, θέλετε να κάνετε την κοινωνία ζούγκλα, και θέλετε να παρουσιάζετε το μαύρο σαν άσπρο, τότε θα βρείτε απέναντί σας κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του, τον συνάνθρωπό του και την κοινωνία.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου