Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής παρευρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος, έτοιμη να υποδεχτεί την φράου Μέρκελ!!

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Εξοχωτάτη,
Καλωσήρθατε στη νέα Ελλάδα της Χρυσής Αυγής.
...Αν και ιδεολογικά δεν έχετε καμία σχέση με τον Μεγάλο Άνδρα του Εικοστού Αιώνα, τον εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού μακαριστό κ.κ. Αδόλφο Χίτλερ, δεν ξεχνάμε ποτέ τη μεγάλη προσφορά της Πατρίδος Σας στη διάδοση των εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών, τις οποίες πιστά και με συνέπεια υπηρετούμε εδώ και 30 χρόνια, παρά τη στάχτη που ρίχνουμε στα μάτια των χαχόλων συμπατριωτών μας.
Η δύναμη της συνήθειας μας έφερε σήμερα εδώ φορώντας τις παραδοσιακές στολές των παππούδων μας, με την κρυφή ελπίδα πως την Ημέρα της Εθνικής Αναγεννήσεως της Γερμανίας δια της Αποκαταστάσεως της παρεξηγημένης προσωπικότητος του Αιώνιου Φύρερ μας, θα μας δώσετε καινούργιες στολές. Βλέπετε, η μυρωδιά της ναφθαλίνης μας αναγκάζει να φοράμε μάσκες οξυγόνου.
Δύο χιλιάδες δώδεκα, εξήντα επτά χρόνια μετά την βαγκνερική μετάβαση του Προκατόχου Σας στη Βαλχάλα, με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας:
HEIL MERKEL!

Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσή Αυγή"
Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: