Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΣΙΜΟ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΕΣΙΜΟ ) ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Χτες μετά τον περίπατο τους για τα Ίμια κάποιοι φασίστες θεώρησαν ότι επειδή μαζεύτηκαν 5000-6000 μπορούν να κυκλοφορούν και χωρίς την προστασία των μπάτσων και να αλωνίζουν.Έτσι κάποιοι απο αυτούς προσπάθησαν να την πέσουν στη βίλλα Ζωγράφου. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος που βρισκόταν στη βίλλα εκείνη την ώρα να τους πάρει στο κυνήγι και να αφήσουν και τα μηχανάκια τους πίσω. Αμέσως μετά το τρέξιμο των φασιστών έσκασαν όλος τυχαίως (ούτε συνεννοημένοι να ήταν) μπάτσοι να προστατέψουν τους φασίστες μη και φάνε και άλλες και  να μαζέψουν και τα μηχανάκια που είχαν αφήσει πίσω. Αμέσως άρχισε να μαζεύεται και αλληλέγγυος κόσμος γύρω στα 500 άτομα.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας απο τους τραυματίες φασίστες μεταφέρθηκε 401 καθότι ειναι μπάτσος.

Επίσης στο Χαλάνδρι κυνηγήθηκαν φασίστες οι οποίοι πρωτύτερα είχαν χτυπήσει μετανάστη. Για κακή του τύχη ο ένας απο αυτούς δεν ήταν αρκετά γρήγορος με αποτέλεσμα να φάει κάτι ψιλές. Οι υπόλοιποι φυσικά αν και απόγονοι του Λεωνίδα ούτε που γύρισαν να σώσουν τον συν"έλληνα" .

Η φωτογραφία είναι απο εδω. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

  1. μετρησες κανα βιντεο και λες 5 με 6 χιλιαδες? γιατι εγω απο αυτοπτες και ενα βιντεο του στοκου δεν ειδα πανω απο 3000 βια τρισημισυ! να προσεχουμε τι αναπαραγουμε! ηταν τετοια η ηττα τους γιατι ηταν ολοι τους πανελλαδικα (απο κρητη μεχρι κοζανη) που τρεμουν γι αυτο το λογο, η ηγεσια τους κυριως γιατι οι χρησιμοι τους ηλιθιοι λενε πως ηταν και 50000! τσακιστε τους χωρις λυπηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή