Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σήμερα στις 8:15 το πρωί στην εξώπορτα του 3ου Λυκείου Παλαιού Φαληρου δύο τύποι  επιτέθηκαν σε μαθητή του σχολείου και τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Αυτός ο μαθητής είχε αντιπαρατεθεί τις προηγούμενες μέρες με γνωστούς φασίστες στο σχολείο του πάνω σε συζήτηση.Δεν δήλωνε αναρχικός-αριστερός ή τέλοσπάντων κάτι,απλά δε γούσταρε το φασισμό.Επίσης είναι γνωστό πως κάποια φασισταριά από αυτό το σχολείο συμμετέχουν σε επιθέσεις σε μετανάστες οπότε το λογικό συμπερασμα είναι πως οι μαχαιροβγάλτες ήταν τα φασισταριά λυκειόπαιδα από το ίδιο σχολείο ή γνωστοί τους.
Μην ξεχνάτε και την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες μέρες ο χώρος-κατάληψη της πρωτοβουλίας π.Φαλήρου από φασίστες με φωτοβολίδες....

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΗΔΕΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟ ΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΜ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω άρθρο (όπως και τα περισσότερα σε αυτόν τον ιστότοπο) είναι προϊόν αναδημοσίυεσης, υπάρχει και η πηγή από κάτω.

      Αν θέλεις μπορείς να αναρτήσεις μέσω σχολίου τις λεπτομέριες που θεωρείς λάθος, ή να μας στείλεις ένα email και να τις αναρτήσουμε εμείς.

      Διαγραφή
  2. το 3ο λυκειο ειναι εκατο μετρα απο το διαπολιτισμικο δημοτικο, σχολειο που αν και ελληνιδα επελεξα για το παιδι μου.Καθε μερα παει σχολειο με παιδια απο 28 διαφορετικες εθνικοτητες, γυριζει σπιτι πιο πλουσια σε εμπειριες και ευτυχισμενη, πραγματικα χαρουμενη...Οσο για μενα, ειμαι σιγουρη πως οσους φασιστες κι αν συναντησει στην ζωη της, δεν θα μπορεσει κανενας να της πουλησει φουμαρα γιατι ζει, παιζει, μαθαινει μαζι με τους"ξενους", ξερει ποιοι ειναι-ειναι οι φιλοι της.Εχω κανει το χρεος μου σαν γονιος και δεν φοβαμαι κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή