Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ

Ο 28 ετών Βρετανός, Κρίστοφερ Άφορντ, χώρισε με την κοπέλα του και για να τραβήξει την προσοχή προκάλεσε τραύματα στο ίδιο του το πρόσωπο, κατηγορώντας τέσσερις Ασιάτες, λέγοντας, μάλιστα, πως του είπαν «εδώ δεν περπατάνε λευκοί».

Όταν ο Άφορντ γύρισε σπίτι του μετά τον χωρισμό του με το τότε κορίτσι του, ο αδερφός του κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι τέσσερις ασιάτες επετέθησαν εναντίον του Κρίστοφερ Άφορντ.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι και πήρε τον τραυματισμένο άνδρα. Όμως, αμέσως οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα τραύματά του ήταν επιφανειακά, ενώ στη σκηνή που ανέφερε ως τόπο του «εγκλήματος», οι αρχές δε βρήκαν ούτε μία σταγόνα αίμα.

Ο 28χρονος είχε κόψει το ίδιο του το πρόσωπο με ξυράφι!

Ο δικηγόρος του Άφορντ δήλωσε πως ο πελάτης του επιζητούσε την προσοχή των ανθρώπων καθώς ήταν καταβεβλημένος ψυχολογικά από τον χωρισμό του. Ο φαντασιόπληκτος άνδρας παραδέχθηκε πως διαστρέβλωσε τα γεγονότα και το τοπικό δικαστήριο του επέβαλε ποινή ενός έτους φυλάκισης.

Ο δικαστής απεφάνθη πως όσα είπε ο δράστης ήταν επικίνδυνα για τη συνύπαρξη των Βρετανών πολιτών με την ασιατική μειονότητα της περιοχής του Πίτερμπορο.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ένα έτος φυλάκιση και ισόβια στο ψυχιατρείο έπρεπε να του επιβάλουν. ψυχάκιδες. ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή