Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΣΦΥΡΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

undefined

undefined

undefined
undefined

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σπάω πλάκα με τα εξώφυλλα του στόχου...σωστές υπερπαραγωγές.Παιδάκια πριν ξεκινήσετε να πάρετε την Πόλη ,μη κάνετε καμία μαλακία και ξεκινήσετε από λάθος λιμάνι ,διότι κάποια τα δώσαμε κοψοχρονιά στους Τούρκους.΄Ολα στην έκπτωση...

Διαβάζω στο in.gr

Οι Τούρκοι ήρθαν να μείνουν για τα καλά στην χώρα μας, καθώς η ίδια εταιρία που είχε εξαγοράσει τον προηγούμενο μήνα το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου, έρχεται να πάρει και άλλες τρεις μαρίνες στην Ελλάδα!
Ο τούρκικος όμιλος Dogus, με την θυγατρική εταιρία D-Marin, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου από ελληνική εταιρία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας και Λευκάδας.
Η μαρίνα της Κέρκυρας διαθέτει 1.785 θέσεις ελλιμενισμού, της Λευκάδας 900 και της Ζέας 670.
Η τούρκικη εταιρία που διαθέτει στην Ελλάδα συνολικά τέσσερις μαρίνες, γίνεται κυρίαρχη πλέον στον θαλάσσιο τουρισμό και στην ανατολική Μεσόγειο.

Καλά αν πάλι πάρετε ποτέ την ΠΟΛΗ ...σφυρίξτε μου Τούρκικα...κάνετε και κανένα μπανάκι βέβαια μην έχετε άπλυτους κώλους...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Μιας και δουλεύω στη μαρίνα Φλοίσβου θα ήθελα να πω δύο λογάκια. Η μαρίνα Φλοίσβου διοικείται από ανθρώπους κομπλεξικούς και Χρυσαυγίτες. Χρυσαυγίτες και ρουφιάνοι των διοικητικών είναι και πολλοί από τους υπόλοιπους εργαζόμενους εκεί. Φυσικά ακολουθούν την γραμμή του Χρυσαυγίτη Λάτση και των καπιταλιστών γενικότερα που δένουν τα σκάφη τους εκεί. Αριστεροί σαν εμένα είναι ελάχιστοι και δεν τολμάμε να το δείξουμε σε εποχές ανεργίας γιατί το τι θα συμβεί είναι ευνόητο. Βέβαια ο καπιταλισμός εκμεταλλεύεται όλους. Και τους Χρυσαυγίτες. Οι Τελευταίοι όμως είναι τόσο ηλίθιοι που αν και έχουν καταπατηθεί τα εργασιακά τους δικαιώματα, επιμένουν να πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι μετανάστες. Τέτοια πλήση εγκεφάλου υπέστησαν οι ελαφρόμυαλοι. Όπως ο Μιχαλολιάκος, έτσι και ο Φλοίσβος, έψαχνε για μαλάκες και τους βρήκε. Η φράση "εργασιακός μεσαίωνας" δεν αρκεί για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα. Όμως εκείνο που με θυμώνει περισσότερο είναι η νοοτροπία ότι "για όλα φταίνε οι ξένοι" αφήνοντας τον Λάτση να τους κλέβει κανονικά σε άθλιες συνθήκες εργασίας. Ο απλός επισκέπτης δεν μπορεί να αντιληφθεί όλα αυτά. Φροντίζουν οι εκμεταλλευτές να μην τσαλακωθεί η εικόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή