Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πόσοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου και πόσοι έχουν εργαστεί στη ζωή τους;

Έχει ήδη περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου του 2012, όταν για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο της στη Βουλή.

 Από τότε μέχρι και σήμερα, η πορεία και η προέλευση των περισσότερων βουλευτών της Χρυσής Αυγής παραμένει πλήρως άγνωστη. Ιδιαίτερη εντύπωση...

...προκαλεί μάλιστα και η μη ανάρτηση στο site της Βουλής των βιογραφικών σημειωμάτων των βουλευτών του κόμματος, πλην ενός (εδώ).

Υπάρχει άραγε κάποια άλλη χώρα χωρίς πληροφορίες για τους βουλευτές της στο επίσημο site του Κοινοβουλίου; Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς βουλευτές άλλων κομμάτων αλλά στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής το φαινόμενο...είναι μαζικό.

Δεν αποτελεί υποχρέωση όλων των βουλευτών να θέσουν στη διάθεση του site της Βουλής τα βιογραφικά τους σημειώματα; Είναι δυνατόν να μην γνωρίζω ως πολίτης ποιοι εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό; Πώς μπορώ να μάθω για το επίπεδο της μόρφωσης του και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία;

Ποιος κερδίζει απ' το σκοτάδι και ποιος φοβάται το φως; Πόσα πτυχία και πόσα ένσημα διαθέτουν οι «πατριώτες» της Βουλής; Ώρα να γνωριστούμε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου