Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Επιθέσεις σε μετανάστες στο κέντρο

όπως έχει γίνει γνωστό από μετανάστες, τις τελευταίες 2-3 μέρες τουλάχιστον, φασίστες (πάντα υπό την αιγίδα των μπάτσων) κάνουν βόλτες με μηχανές στο κέντρο μεταξύ 1-2 περίπου το βράδυ και επιτίθενται σε μετανάστες. Το δρομολόγιό τους καλύπτει το κομμάτι της Πατησίων κοντά στην πλατεία Αμερικής και τις γύρω γειτονιές. Ο αριθμός των μηχανών που συμμετέχουν δεν είναι σταθερός και κυκλοφορούν άλλoτε με μπλουζάκια της παρακρατικής συμμορίας της χρυσής αυγής και άλλoτε χωρίς.

Είναι σαφές ότι το σχέδιο των πολιτικών προϊσταμένων των νεοναζί έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, με τα φασιστικά πογκρόμ να διαδέχονται αρμονικά τις εκκενώσεις των καταλήψεων του κέντρου και τη βίαιη καταστολή των αντιφασιστικών μοτοπορειών, τόσο στο δρόμο όσο και στα κολαστήρια του κράτους με τα βασανιστήρια στους 15 και τα δικαστικά όργια που ακολούθησαν.

Γίνεται ξεκάθαρο για ακόμη μια φορά, τι ενοχλεί το κράτος και τα αφεντικά και ποιοι είναι τα πιστά του σκυλιά. Από τον Δένδια και τον Σαμαρά έως τους κολαούζους του Μπατσόκ και του Κουβέλη, από τους δικαστές και τους μπάτσους έως τους νεοναζί της χρυσής αυγής το σχέδιο είναι ενιαίο και υλοποιείται απο κοινού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου