Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τραμπουκισμοι Μπαρμπαρουση με το οπλο στο χερι

Μετα το ξυλοδαρμο απο αντιφασιστα στελεχους της χρυσης αυγης ο Μπαρμπαρουσης πηρε τους μπραβους συνοδους του και γυριζε μαγαζια της πολης προσπαθωντας να τρομοκρατησει τον κοσμο
Την Τριτη το βραδυ δυο αντιφασιστες που βρεθηκαν για προσωπικο τους λογο στο νοσοκομειο Αγρινιου συναντηθηκαν τυχαια με το πρωτοπαλικαρο της χ.α στο νομο και εμπλεκομενο στις τελευταιες φασιστικες επιθεσεις στην πολη Σπυρο Φλωροσκουφη και τον ξυλοκοπησαν.
Αμεσως στο νοσοκομειο βρεθηκαν ολες οι αστυνομικες δυναμεις της πολης,καθως στο νοσοκομειο βρισκονταν και ο βολευτης της χ.α Μπαρμπαρουσης με τους μπραβους-συνοδους του για οικογενειακους λογους.

Οι αντιφασιστες αποχωρησαν απο το νοσοκομειο,ενω κοσμος αρχισε να μαζευεται στην πλ. Δημαδη.Επειτα απο καποια ωρα ο Μπαρμπαρουσης με 4-5 μπραβους συνοδους του εμφανιζεται σε τεσσερα μαγαζια της πολης προσπαθωντας να τρομοκρατησει μαγαζατορες και πελατες και καλα ψαχνοντας καποιον και με το χερι στο οπλο σε επιδειξη δυναμης,ενω την ιδια ωρα κοσμος προσπαθει να τους εντοπισει και στην πλ.Δημαδη μαζευονται πανω απο 100 ατομα.

Τα οπλα που τους εδωσε απλοχερα το κρατος, τα κραταει το παρακρατος.Επειτα κατευθηνθηκαν και στο παρκο του Αγρινιου που ηξεραν οτι δεν υπηρχε κοσμος και εξαφανιστικαν.Σε μια περιπτωση εντοπιστηκαν να συνοδευονται απο τζιπακι των ΟΠΚΕ.

Τιποτε περιεργο κρατος-παρακρατος χερι-χερι.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου