Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ρατσιστική επίθεση σε ελληνομεξικανή στο νοσοκομείο Αγρινίου - Δεν της επέτρεπαν την είσοδο γιατί δεν είναι καθαρόαιμη Ελληνίδα!

Τα νοσοκομεία φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της η χρυσή αυγή, με μια σειρά ενεργειών όπως πχ στην Καλαμάτα, όπου έχουν μπλοκάρει το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου ζητώντας διαβεβαιώσεις ότι δεν θα δοθεί αίμα σε αλλοδαπούς ασθενείς. (!)

Το νέο περιστατικό συνέβη στην είσοδο του νοσοκομείου της πόλης του Αγρινίου, με τους ρατσιστές να μην επιτρέπουν την είσοδο σε εγκυμονούσα Μεξικανικής καταγωγής, η οποία είχε ραντεβού με τον γιατρό της.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν και στον Ελληνικής καταγωγής σύζυγο της εγκύου, Κων/νο Μπαρμπαρούση, το οποίο και έβρισαν αισχρά για την σχέση του με την Μεξικανή.

“Χάθηκαν οι Ελληνίδες, προδότη” του φώναζαν, ενώ στην συμπλοκή που ακολούθησε του έκοψαν και τμήμα του μουστακιού του!

Το επεισόδιο δυστυχώς πήρε διεθνείς διαστάσεις, με την πρεσβεία του Μεξικού να εκφράζει την ανησυχία της για το περιστατικό, ενώ το κρατικό κανάλι της Μεξικανικής τηλεόρασης πήρε συνέντευξη από την άτυχη Μεξικανή, σε δίωρο αφιέρωμα στις ρατσιστικές επιθέσεις στην χώρα μας. (φωτο)

Η χρυσή αυγή αρνήθηκε πως έχει σχέση με το περιστατικό, και άφησε να εννοηθεί πως ο καταγγέλλων είναι γνωστός ταραχοποιός στην περιοχή.

“ Τι να περιμένει κανείς από κάποιον που το όνομά του σημαίνει ‘αυτός που κατάγεται από την Μπαρμπαριά, παλαιότερη ονομασία χώρας της Β. Αφρικής’...” τελείωνε η ανακοίνωση της χρυσής αυγής Αγρινίου, αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για την Ελληνικότητα και του κ Μπαρμπαρούση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι μόνο ο Μπαρμπαρούσης. Πολλοί χρυσαυγίτες είναι νυμφευμένοι ή έχουν σχέση με γυναίκες από αλλοδαπή χώρα. Ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που έχουν γονείς που εργάστηκαν και κάνανε περιουσία στο εξωτερικό και τώρα φωνάζουν "έξω οι ξένοι". Βλέπετε ως που φτάνει η υποκρισία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή