Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Eπίθεση των μπάτσων στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστηρια

Αυτή την στιγμή διεξάγεται κυνηγητό στους δρόμους γύρω από την Ευελπίδων και στα στενά της Κυψέλης. Δέλτα και Δίας μπήκαν ανάποδα στην Κερκύρας κυνηγώντας κόσμο που είχε ήδη αποχωρήσει από τη συγκέντρωση.


Ένα κομμάτι του κόσμου έφυγε προς Γκύζη κ εκεί υπάρχει κυνηγητό αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες για ξυλοδαρμούς όχι όμως και προσαγωγές #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)


Ο κόσμος είχε εγκλωβιστεί στην μπάρα της Ευελπίδων από τις διμοιρίες και αναγκάστηκε να τη σπάσει για να γλιτώσει από το ξύλο. #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/ypopto_mousi)



ΠΡΟΣΟΧΗ: στη Παξών έγιναν περίπου 20 προσαγωγές αλληλέγγυων! #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



Η επίθεση έληξε. Ο κόσμος ανένδοτος επιστρέφει. Οι αντιφασίστες συλληφθέντες είναι στο κτ. 9. Απ' έξω 100+ αλληλέγγυοι. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


Στην επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης (Ευελπίδων) οι αστυνομικοί έκαναν 12 προσαγωγές 10 έξω+2 μέσα.Η συγκέντρωση συνεχίζεται (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)



Υπάρχουν τελικά αρκετοί τραυματίες αλληλέγγυοι! Πληροφορίες λένε για περισσότερους από πέντε τραυματίες #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



8:12 Στις 15 οι προσαγωγές μετά την επίθεση των αστυνομικών στην αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης σύμφωνα με δικηγόρους. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


8:16 Διμοιρίες κυκλώνουν αυτή τη στιγμή την αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης μέσα στα δικαστήρια. (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)



8:23 Υπάρχει κινητικότητα αστυνομικών μέσα στην Ευελπίδων. Κινούνται προς τους αλληλέγγυους. 15 οι επιβεβαιωμένες προσαγωγές μέχρι τώρα #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/MavriMelani)



8:34 Ηρεμία τώρα στους δρόμους γύρω από τα δικαστήρια (Πηγή: https://twitter.com/Pexlibanis)


8:43 Μηχανοκίνητες μονάδες της αστυνομίας στην είσοδο του Π. Άρεως στην πλ. Πρωτομαγιάς #rbnews (Πηγή: https://twitter.com/Pexlibanis)



8:59 Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από Δελτάδες που τους προκαλούν κατά μήκος της Μουστοξύδη (Πηγή: https://twitter.com/stratosmoraitis)


9:00 Πέρασαν οι 15 συλληφθέντες από τον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν για κακουργηματικές πράξεις την Πέμπτη. (Επιβεβαιωμένο)


9:01 Με 2 κλούβες, τζιπάκια, αυτοκίνητα της ασφάλειας, περιπολικά και μηχανές μεταφέρονται εκτός Ευελπίδων και οι σημερινοί προσαχθέντες.

Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από άνδρες της ομάδας Δέλτα που τους προκαλούν από δίπλα κατά μήκος της Μουστοξύδη. (Πηγή: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086)

Με 2 κλούβες, τζιπάκια, ασφαλίτικα, περιπολικά και μηχανές μεταφέρονται εκτός Ευελπίδων και οι σημερινοί προσαχθέντες.
Οι 100 περίπου αλληλέγγυοι/ες που μόλις βγήκαν από την Ευελπίδων έχουν προσεγγιστεί από Δελτάδες που τους προκαλούν από δίπλα κατά μήκος της Μουστοξύδη
 https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086

21:24 Λίγο πριν βγουν οι συλληφθέντες της Κυριακής ακούστηκε μετά από ώρα μοτορόλα και αμέσως μία διμοιρία έφυγε προς το κάτω μέρος των δικαστηρίων, προφανώς για να κλείσει την κάτω έξοδο. Όταν βγήκαν οι συλληφθέντες κι ενώ φωνάζονταν συνθήματα έγινε πέσιμο πρώτα στους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν ακριβώς έξω από το κτίριο. Άρχισε κόσμος να τρέχει προς την κάτω έξοδο αλλά μάλλον υπήρχαν όντως μπάτσοι γιατί γύρισαν τρέχοντας πίσω. Βγήκαν αρκετοί από την κεντρική έξοδο στο δρόμο.
Προφανώς υπηρχε σχέδιο να επιτεθούν στη συγκέντρωση. Γι' αυτό και καθυστέρησαν τόσο πολύ να φέρουν τους συλληφθέντες, για να αδειάσει το δικαστήριο. Και όταν ήρθε η ώρα έκαναν ντου μες στην φάκα.
Τα καθεστωτικά λένε ότι να ναι.
Σύντροφοι γερά.
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426086
.......................................................................................................................................................  
21:36  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20-25 προσαγωγές από την μεριά των αλληλέγγυων.


υπήρχε εντελώς απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στον αλληλέγγυο κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της ευελπίδων, για να διαλυθεί το πλήθος, κυνηγητά μέσα στο πάρκο της ευελπίδων αλλά και στη μουστοξύδη από τις δολοφονικές παρακρατικές καγκουρό-συμμορίες των δέλτα (δ.ύναμη ελ.έγχου τ.αχείας α.κροδεξιάς) , όπως και στο πεδίο του άρεως που υπήρξαν μπλόκα των προαναφερθέντων.
Οι δυνάμεις καταστολής επετέθησαν με σφοδρότατο τρόπο και σε συντρόφισσες (τράβηγμα μαλλιών και γκλομπιές απ'ότι ειπώθηκε) αλλά και εξώθησαν κόσμο να πηδάει από κάγγελα ύψους δύο μέτρων για να σωθεί από τη λύσσα των σκυλιών των αφεντικών, οι εγκλωβισμένοι αλληλέγγυοι μάλλον έχουν διαφύγει της περικύκλωσης (από το χώρο των δικαστηρίων) και οι προσαγωγές είναι 20 και παραπάνω.
Συντρόφισσες και σύντροφοι όλες και όλοι μιλούνε για την πρωτοφανή λύσσα των βρωμόσκυλων του καθεστώτος που ''επιχείρησαν'' ακόμη και ενάντια θαμώνων καφετεριών στα περίχωρα των δικαστηρίων.
Όλα αυτά φυσικά δεν είναι πρωτοφανή ούτε ξενίζουν κάποιον σχετικό με τα τεκταινόμενα. Οι παρακρατικές ομάδες της αστυνομίας ποτέ δεν εξέλειψαν και ποτέ δεν υπήρξε διάλυση τους. Η σε ομάδα δέλτα αποτελεί το χειρότερο συνοθύλευμα ανθρώπων που έχει πατήσει τον πλανήτη γη. Ο συρφετός των ανεγκέφαλων και - ηθελημένα αμμόρφωτων ναζιστικών σκουληκιών - είναι ότι χειρότερο έχει παρουσιαστεί. Τα freikorps ωχριούν απέναντι στην αθλιότητα αυτών των βρωμερών υποκειμένων, που με τόση λύσσα υπερασπίζονται τους ''εκαλιώτες'' και ''κωλονακιώτες'' αφέντες τους
Το κεφάλαιο και οι μαριονέτες του (πολιτικοί και λοιποί παρατρεχάμενοι που επιδιώκουν τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό) ενδυναμώνουν τα (γελοίας βάσης) εθνικιστικά/πατριωτικά αντανακλαστικά διαφόρων ανθρώπων που δε διατίθενται επ ουδενί να χρησιμοποιήσουν τον εγκέφαλο τους,  ούτως ώστε να τους στρέψουν στη μη-αντίδραση στην υποτέλεια και τη σίγαση και να τους κάνουν να ...καθήσουν στο ίδιο τραπέζι διαπραγμάτευσης με γνωστότατες οικογένειες εφοπλιστών, βιομηχάνων, προέδρων παε και λοιπών γλοιωδών πλουσίων και αφεντικών που ρυθμίζουν τις ζωές μας και μας ωθούν στην πλήρη εξαθλίωση, με την πρόφαση του ότι..μεγάλωσαν στον ίδιο γεωγραφικό χώρο με τους προαναφερθέντες
Σε καμία περίπτωση δε θα στραφώ προς καταγγελτικό αριστερίστικο λόγο, θεσμικού περιεχομένου που θα καλεί ας περιορισμό και εξωραϊσμό της δράσης αυτών των κατακαθιών της κοινωνίας, με θεσμικούς όρους αλλά καλό θα ήταν να καταλάβουμε ότι καθημερινά διεξάγεται ένας μίνι κοινωνικός/ταξικός πόλεμος (οι αστοί των ονομάζουν εμφύλιο για τους δικούς τους λόγους) και ότι το κράτος (συμπεριλαμβανομένου του κεφαλαίου που είναι η ηγεσία αυτού του υποχειρίου) έχει αμολύσει τα σκυλιά της προς πάσα κατεύθυνση για να αντιμετωπίσει πάσα αντίδραση και να προλάβει τις οιεσδήποτε καταστάσεις που πηγάζουν από τις καταπιεστικές τις επιλογές/δομές..
Η σιωπή όσον αφορά τους σκατοφασίστες και όλο το βρωμερό αυτό άκρα-καπιταλιστογενές συνάφη είναι συνενοχή.
Στο χέρι του αγωνιζομένου λαού είναι να προλάβει καταστάσεις και να εξοβελίσει οποιαδήποτε στοιχεία καταστολής στέκονται εμπόδιο ως προς την ελευθερία και την επαναστατική προοπτική που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ όσο ποτέ..
'Η αυτοί ή εμείς..
'Η με τα παρακρατικά σκουλήκια ή με τον κόσμο της ελευθερίας και της ισότητας


ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου