Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Σύλληψη του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη

Συνελήφθη για υπεξαίρεση ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, είναι ο ίδιος που είχε δηλώσει παλιότερα μετά την πρόταση της αριστεράς στο να φορολογηθούν οι εφοπλιστές το "ελάτε να με πιάσετε". Συγκεκριμένα κατηγορείται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εκατομμυρίων ευρώ από παράνομη δραστηριότητα. Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις κατηγορίες, εφόσον ξέρουμε καλά το αφορολόγητο των εφοπλιστών και πως το κράτος τους έχει στα ώπα ώπα, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί πολύ πιθανόν και από την εξέλιξη των γεγονότων, είναι το ποιος είναι ο Βίκτωρας Ρέστης και ποια η σχέση του με τα ΜΜΕ (Mega, Πρώτο Θέμα) και τους ναζιστές της Χ.Α.

 Ο Βίκτωρας Ρέστης κατέχει μερίδια σε ιδιωτικά ΜΜΕ όπως το Mega, Τα Νέα, Το Βήμα, Πρώτο Θέμα, MTV, Κανάλι 9, Nickelodeon, Το Ποντίκι. Ο ειδικός διαχειριστής για την εκκαθάριση της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης είναι δικός του σύμβουλος. Πριν διοριστεί γενικός διευθυντής της ΕΡΤ ήταν ειδικός στα χρηματοοικονομικά στην τράπεζα FBB, η οποία μέχρι πρότινος άνηκε στο Βίκτωρα Ρέστη. Η τρύπα στην FBB από την δανειοδότηση εταιρειών συμφερόντων του Ρέστη από τον ίδιο καλύφθηκε από την Εθνική μέσω δημόσιου χρήματος ανακεφαλαιοποίησης. Τα ξεπλήρωσαν δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες.

Στη δράση του Ρέστη βλέπουμε γενικά την όψη της άρχουσας τάξης. Δεν πληρώνει φόρους, προκαλεί και πουλάει μούρη στο συγκεκριμένο θέμα, διαπλέκεται με κράτος-κυβέρνηση, διαπλέκεται με ΜΜΕ και ταυτόχρονα προωθεί και τους φασίστες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πολύωρη ξεδιάντροπη προβολή τους από το Πρώτο Θέμα ( σε συνεργασία με τον άλλον αρχιμαφιόζο Θέμο Αναστασιάδη) από τότε που έγινε μέτοχος ο Ρέστης, καθώς και τις φημολογίες για τις εμπλοκές των αυγών στις μπίζνες με τα real estate του Ρέστη σε περιοχές που γκετοποιούνται απ' τη Χρυσή Αυγή όπως ο Άγιος Παντελεήμονας που αφού έριξε τις τιμές η δράση των αυγών έσπευσε να αγοράσει ακίνητα.

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα κάνει ανενόχλητος καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα τη γλιτώσει

Εφοπλιστές-ΜΜΕ-Χρυσή Αυγή Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου