Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σε δεινή θέση η ναζιστική Χρυσή Αυγή για τον τραμπούκο-λιποτάκτη-Ι5 στη Λακωνία

Σε δεινή θέση η ναζιστική Χρυσή Αυγή για τον τραμπούκο-λιποτάκτη-Ι5 στη Λακωνία Τεράστια αμηχανία στην ναζιστική οργάνωση προκάλεσε η αποκάλυψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το γνωστό μέλος της στην Λακωνία, ο οποίος ενώ παρουσιάστηκε εκπρόθεσμα στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, απαιτήσε και πήρε απαλλαγή στράτευσης, επιδιώκοντας να λάβει χαρακτηρισμό Ι5, προβάλλοντας την κομματική του ένταξη στη Χρυσή Αυγή και την εντοπιότητα του, βρίζοντας και απειλώντας το προσωπικό στο ΚΕΝ Σπάρτης και του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Θα περίμενε κανείς από την Χρυσή Αυγή όπως και κάθε κόμμα να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα και να ζητήσει συγγνώμη από τους φαντάρους για αυτή την τραμπούκικη και άδικη συμπεριφορά του μέλους της. Να καταδικάσει έμπρακτα τη βίαιη παραβίαση της αρχής της ισότητας και ισονομίας, τη παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατιωτών. Να ζητήσει συγγνώμη από τις λαικές οικογένειες που χωρίς κομματική πλάτη, χωρίς να γλύφουν κατουρημένες ποδιές, υφίστανται την τεράστια έμμεση φορορόληγηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, στηρίζοντας ηθικά-ψυχολογικά-οικονομικά τα στρατευμένα παιδιά τους που στέλνονται στην παραμεθόριο ως αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής, εργαζόμενοι ως δούλοι, παίφτοντας θύματα εκμετάλλευσης από τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.

Αντί για αυτό όμως η Χρυσή Αυγή έδρασε όπως το κάθε διαπλεκόμενο-διεφθαρμένο αστικό κόμμα. Με το κείμενο του Γιώργου Μάστορα «Γελάνε οι πέτρες: Τα παπαγαλάκια της ΝΔ ανακάλυψαν “Χρυσαυγίτη λιποτάκτη”! (Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013), επέλεξε το ψέμα, την χυδαία προπαγάνδα, την συκοφάντηση, την εξαπάτηση.

Πως να συγκαλυφθεί όμως διαφορετικά ότι το κόμμα των εθνικισταράδων, που απαιτούν αύξηση θητείας και στράτευση των γυναικών, νέους πανάκριβους εξοπλισμούς και ενίσχυση των Ελλήνων εμπόρων-βιομήχανων όπλων, ασκού ΒΙΑ για να μην πάνε οι ίδιοι στον Στρατό!

Επικίνδυνες-φασιστικές-εχθρικές στον κόσμο της εργασίας αντιλήψεις, μπορούν μόνο με τρομοκρατικές και άθλιες μεθόδους να επιβληθούν. Πάντα με την στήριξη και την ανοχή του κράτους και του αστικού κατεστημένου εξουσίας. Αυτή είναι η ναζιστική Χρυσή Αυγή....

Ξαφνικά ένα ναζιστικό κόμμα που πολλές φορές έχει στραφεί ενάντια στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στην καθημερινή προσπάθεια μας να εκφράσουμε τα δικαιώματα των συναδέλφων στρατιωτών κάνει ότι δε μας γνωρίζει και μας παρουσιάζει ως πιόνια του Σαμαρά. Χαρακτηριστικό δείγμα ναζιστικής προπαγάνδας!

Η ποταπότητα της συμμορίας φτάνει στο πάτο όταν χαρακτηρίζει τους αγωνιζόμενους φαντάρους «παπαγαλάκια, τα οποία βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να αναχαιτίσουν την ασταμάτητη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Επίσης, λένε: «Προκαλούμε τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να δημοσιοποιήσουν το όνομα του φερόμενου ως απαλλαχθέντα από την στράτευση (αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόσωπο) και πολύ περισσότερο όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι Χρυσαυγίτης.

Απαντούμε:

1. Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα όμοια με τα αστικά κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι ψήφοι και η εξουσία. Και για αυτό είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.....Και κάνει τα πάντα ως η αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας για να επιβληθούν οι κυρίαρχες επιλογές του συστήματος, προβάλλοντας τη μισσαλοδοξία και την εθνοκαπηλεία, αλλά και ολοένα περισσότερο το Ναζισμό.

2. Εμείς δε φοράμε κουκούλα, δεν είμαστε καταδότες. Δεν είμαστε δηλαδή Χρυσαυγίτες, φιλοχουντικοί και τιμητές των Ταγμάτων Ασφαλείας-Συνεργάτες των κατακτητών της Ναζιστικής Γερμανίας «για να δώσουμε ονόματα». Δεν έχουμε τίποτε να αποδείξουμε στους ΝΑΖΙ...

3. Ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δημοσιοποιούμε τις καταγγελίες των φαντάρων. Κριτήριο μας η ενημέρωση της κοινής γνώμης και το κάλεσμα για την συγκρότηση ενός μαζικού κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, το φασισμό, την αντεργατική πολιτική, τα Μνημόνια και το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. -

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου