Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΠΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ!

Απο το indymedia :


Το σκηνικό είχε ως εξής

πριν καν αρχίσει η συναυλία κανονικά σκάσανε 20-25 άτομα κουκουλωμένοι χωρίς κράνη μόνο γηπεδικά όπλα αλυσίδες ,ζώνες, πτυσόμενα κάποιοι μαχαίρια πετάξανε τα μπουκάλια και τους δυναμίτες (το κακό ήταν οτι οι δυναμίτες σκάσανε ανάμεσα σε παιδιά που παίζανε στη πλατεία και σε οικογένειες που χαζεύανε το στήσιμο του live KAI OXI στους αντιφασίστες που το διωργανώνανε- πράγμα παράλογο γιατί ήταν μπροστά τους...)

μετά απο τον αρχικό αιφνιδιασμό η περιφρούρση με πυροσβεστήρα και μπουκάλια απόθησε την επίθεση και οι φασίστες το βάλαν στα πόδια πανικόβλητοι

Το άτομο που μαχαιρώθηκε ήταν ένας σκινάς που τραυμάτισε αυτός πρώτα 3 άτομα νομίζω με σπασμένο πουκάλι και μετα απο ότι άκουσα του ρίξανε με αεροβόλο.

Ενοήτε σκάσανε ματ αμέσως μετά το σκηνικό.

έπειτα απο το σκήνικο ήρθε πάρας πολύς κόσμος στη πλατεία και τους περίμενε ενοήτε οργανωμένα μετά τη πρώτη νείλα δεν ξανασκάσανε.

Αστείο περιστατικό οτι περάσανε 2 φασιστάκια απέναντι απο τη μεριά που ήταν συγκεντρωμένη η περιφορύρηση και φάγανε κυνηγητό ( κάπου εκεί είχαμε την α΄μεση επέμβαση της ομάδας δέλτα....για να τους προστατέψει)

το LIVE εγινε ΚΑΝΟΝΙΚΑ

δεν πτοηθήκαμε λεπτό, απλά μια πικρία που δεν τους πετύχαμε

αλλά ...μικρός ο κόσμος και ακόμα πιο μικρή η καλιθέα..

πάντως μετά απο την συγκεκριμένη επίθεση σε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ τις επιθέσεις σε μεμονωμένους αντιφασίστες σε κόρινθο και πάτρα και την επίθεση στη κατάληψη στο μεσσολόγγι πιστεύω ανοίγει το θέμα της περιφρούρησης και γενικότερα της οργάνωσης των αντιφασιστικών δράσεων

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά απο το antifa kalithea που ήταν προετοιμασμένοι και δεν είχαμε άλλα.

ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ

ΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΛΙΘΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου