Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

Τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης από τη χώρα και παρουσίας στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 16 του μήνα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από την παρουσία τους στον Ανακριτή, οι τρεις νεαροί 23, 21 και 17 ετών, που συνελήφθησαν την Πέμπτη ως φερόμενοι εμπρηστές του ATM της Τράπεζας Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λαρίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο.

Στους νεαρούς επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης από την χωρά και της παρουσίας τους στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 16 του μήνα, με την ανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη και τους ιδιους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικείες τους την Πέμπτη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο του τέρατος – φασισμού, ανακαλύπτοντας ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, αποτελούμενο από όπλα [περίστροφα, τυφέκιο, απομιμήσεις πιστολιών (replica) με γεμιστίρες, μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού - τυφεκίου, ξύλινο ρόπαλο, σιδερογροθιά, κουκούλα full face] καθώς και εμβλήματα της Χρυσής Αυγής (κασκόλ, μπλούζα) και ναζιστικά (αγκυλωτός σταυρός) ακόμα και αφίσα του Αδόλφου Χίτλερ.

Πηγή: left.gr μέσω e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου