Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τράγκας - Θέμος: Σημειώσατε Χ.Α.

Δεν έχω καταλάβει γιατί φαγωθήκανε εκεί στα twitter και στα facebook με την εκπομπή που μετέδωσε την Κυριακή το βράδυ ο ΣΚΑΪ. Τι δεν καταλάβατε, ρε αδέρφια; Ντοκιμαντέρ με ζώα έδειχνε τόσα χρόνια ο ΣΚΑΪ, ντοκιμαντέρ με ζώα έδειξε και τώρα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τα παλαιά ζώα, ακόμη και τα πιο άγρια, είχανε και τις καλές τους πλευρές, μια χαίτη, μια προβοσκίδα, ένα κέρατο. Τα καινούργια ζώα, όμως, απ' όποια μεριά κι αν τα κοιτάξεις, τίποτα συμπαθητικό δεν θα βρεις πάνω τους, ούτε έναν χαυλιόδοντα της προκοπής. Αφήστε που στα παλαιά ντοκιμαντέρ τα θηρία τρωγόσαντε μεταξύ τους, οπότε όσο περνούσε η ώρα τόσο λιγοστεύανε, ενώ την Κυριακή -θαύμα, θαύμα!- τέσσερις χρυσαυγίτες μπήκανε, πέντε χρυσαυγίτες βγήκανε.

Τα διαβάζει αυτά ο Τράγκας και στενοχωριέται. Εγώ ρε τους κάλεσα τους χρυσαυγίτες χάριν της πολυφωνίας, επειδή τους φιμώνουνε όλοι οι άλλοι. Και για να είναι εγγυημένη η πολυφωνία, κάλεσε τέσσερις βουλευτές. Σου λέει από πενήντα λέξεις ξέρουνε ο καθένας, όλοι μαζί διακόσιες, θα γίνει κουβέντα της προκοπής. Έλα μου όμως που οι χρυσαυγίτες ξέρανε τις ίδιες πενήντα λέξεις, Αδόλφος, Γκέμπελς, Γκέρινγκ κ.λπ., οπότε τι να κάνει κι ο Τράγκας, για να κρατήσει ψηλά το επίπεδο, έδινε ο ίδιος και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

Ο Τράγκας θύμωσε μεν, αλλά αντί να αποκόψει τους αναπαραγωγικούς του αδένες, πήγε στο ΟΛΑ του Αναστασιάδη να πει τον πόνο του. Το οποίο είναι σαν να σε κατηγορούν ότι σου αρέσει το κρασί, οινόφλυγες τους λέγαμε παλιά, κι εσύ να κάνεις καθιστική διαμαρτυρία σε εργοστάσιο μούστου. Διότι ο Θέμος ήταν ο πρώτος εκδότης που αβάνταρε ανοιχτά τη Χ.Α., στήνοντας ρεπορτάζ με αθώες γριούλες που ήτανε θείες του Παναγιώταρου, και μετά ακολούθησε ο Τράγκας με τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες.

Ο Τράγκας και ο Αναστασιάδης είναι πάνω απ’ όλα έμποροι, βλέπουν τους οπαδούς της Χ.Α. σαν πελάτες που έχουν μείνει ορφανοί από τα κυριλέ κανάλια και ψάχνουνε για στέγη. Ο Αναστασιάδης είναι και χρυσαυγίτης και μάλιστα πολύ πριν από την εμφάνιση της Χ.Α., από τότε, αρχές του ’90 ήτανε, που αποκαλούσε τους εβραίους γυμνά φούρνου. Ο Τράγκας είναι μεν δεξιούρα του κερατά, εκείνο όμως που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να έχει πάντα στα χέρια του ένα χαρτί για να διαπραγματεύεται με την εκάστοτε εξουσία. Απειλεί, φωνάζει, παίρνει αυτό που θέλει, σιωπά. Τον Μάιο στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορεί εν συνεχεία να διαπραγματευτεί τη στήριξη του Σαμαρά τον Ιούνιο, τώρα εκτρέφει στους στάβλους του χρυσαυγίτες, ώστε να τους έχει έτοιμους στις επόμενες εκλογές.

Να προσέχετε όμως, κ. Γιώργο, γιατί αυτοί κατουράνε όπου βρούνε.
www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου