Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εκδίωξη χρυσαυγιτών από το Νοσοκομείο της Νίκαιας

Κατά τις 11.30, χρυσαυγίτες μπήκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας για να προβούν σε ρατσιστικές «αγαθοεργίες». Απωθήθηκαν από τους εργαζόμενους και αποχώρησαν.

Από τηλεφωνική επικοινωνία: κατά τις 11.30 το πρωί σήμερα, μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με σκοπό να διαδώσουν το ρατσιστικό τους κήρυγμα με το πρόσχημα της παροχής ρούχων και φαγητού σε ασθενείς. Λίγο μετά, έγιναν αντιληπτοί από εργαζόμενους του νοσοκομείου, γιατρούς και νοσηλευτές, που αντέδρασαν έντονα στην προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου από τα μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας που τελικά εκδιώχθηκαν από το νοσοκομείο.

Περισσότερα (12.30): Η «παρέμβαση» των χρυσαυγιτών (πάνω από δέκα τον αριθμό αλλά δεν εχουμε πιο σαφείς πληροφορίες) είχε και χαρακτηριστικά «ελέγχου», αφού σύμφωνα με γιατρό τραβούσαν και φωτογραφίες ατόμων και θαλάμων πριν τους σταματήσουν οι εργαζόμενοι. Τέτοιους «ελέγχους» (π.χ. για μετανάστριες νοσοκόμες) οι χρυσαυγίτες έχουν επιχειρήσει και σε άλλα νοσοκομεία στο παρελθόν.

πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου