Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ :
ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ:

"Πήγαμε να διώξουμε την Χρυσή Αυγή όχι να πάρουμε τρόφιμα" 


Απο το  enikos.gr :

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ποταμιάς Θάσου, Κώστας Μερακλής, δήλωσε στο enikos.gr, ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Χρυσής Αυγής.

Παραπλανητική χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα τρόφιμα που μοιράστηκαν στην Ποταμιά Θάσου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής, Κώστας Μερακλής. Όπως υποστηρίζει, τα μέλη της Χρυσής Αυγής μοίρασαν τρόφιμα μόνο σε λίγες ηλικιωμένες γυναίκες και στη συνέχεια, μετά από τις αντιδράσεις των πολιτών, πήραν τα τρόφιμα τους και έφυγαν.



Στην παραπάνω φωτογραφία, παρουσιάζεται ο κ. Κώστας Μερακλής, πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων της περιοχής, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κίνηση της Χρυσής Αυγής και όχι για να πάρει τρόφιμα, όπως και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, βρισκόταν και στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, την οποία ο κ. Μερακλής χαρακτηρίζει παραπλανητική, καθώς παρουσιάζουν τους συγκεντρωμένους ότι πήραν τα τρόφιμα που μοιράστηκαν.

1 σχόλιο:

  1. ε εντάξει για να είμαστε δίκαιοι, στην δεύτερη φώτο δεν φαίνεται να διαμαρτύρεται και πολύ έντονα στο 1 μέτρο από τους ΧΑγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή