Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Διάσπαση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα λόγω... Περίανδρου;

Γιά διάσπαση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα κάνει λόγω η στήλη "ΒΗΜΑτοδότης" της ιστοσελίδας ΒΗΜΑοnline. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη στήλη στην Καλαμάτα έχει δημιουργηθεί κόμμα με την επωνυμία "Εθνική Δράση", τα μέλη του οποίου πρόσκεινται στον "Περίναδρο".

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ΒΗΜΑτοδότη:

"Και όμως στην Καλαμάτα σημειώθηκε διάσπαση της Χρυσής Αυγής. Μια σειρά στελέχη που έχουν διαφωνήσει με όσα κάνει η ηγεσία έχουν ήδη φύγει από το εθνικιστικό αυτό μόρφωμα και προχώρησαν στην ίδρυση κόμματος με την επωνυμία Εθνική Δράση. Μου είπαν μάλιστα ότι στελέχη του νέου αυτού ακροδεξιού κόμματος πρόσκεινται στον περιβόητο «Περίανδρο» και ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα έχουν και υποψήφιο δήμαρχο. Και οι χρυσαυγίτες τι κάνουν για όλα αυτά; Διοργανώνουν την ημέρα της 4ης Αυγούστου στην Καλαμάτα προκλητική φιέστα με σύναξη ακροδεξιών στοιχείων, με τους κατοίκους της εκλογικής περιφέρειας του Πρωθυπουργού να εξοργίζονται".

Ο υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο. Καλαμάτας Νίκος Κουράκος πάντως μιλώντας στην "Ε" διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω σημειώνοντας: "Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Πρόκειται για τεχνάσματα ορισμένων για να διασπάσουν τη δυναμική του κόμματος σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου