Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο "Μυρμήγκι".

Με ένα ποστ στο facebook οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τη φασιστική επίθεση στο στέκι αλληλεγγύης της Κυψέλης, "Το Μυρμήγκι".

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Ιουλίου, η φασιστική ομάδα "Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές" επιτέθηκε με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στο “Μυρμήγκι”, δίκτυο αλληλεγγύης της 6ης διαμερισματικής κοινότητας Αθήνας και εστία αντίστασης απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση που έχουν επιφέρει τα μνημόνια. Από την επίθεση προξενήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην εξώπορτα του στεκιού.

Το Σάββατο, η φασιστική ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ανακοίνωσή της στο facebook. Δείτε εδώ.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 19.00, Επτανήσου & Τενέδου (έξω από το Μυρμήγκι) θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας για τη φασιστική επίθεση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

**Σημειώνεται ότι το Μυρμήγκι στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και διοργανώνει αγορές προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, σε μια γειτονιά του κέντρου της Αθήνας με εξαιρετικά ψηλό ποσοστό ανεργίας Ελλήνων/ίδων και μεταναστών/στριών που βυθίζεται στην κοινωνική εξαθλίωση.

ΠΗΓΗ

Φυσικά καμία διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν κινητοποιήθηκε για να συλληφθούν οι δράστες. Έτσι είναι όταν δρας παρακρατικά,  έχεις ασυλία απο το σύστημα.
Το πιο αστείο είναι οτι οι λοβοτομημένοι δηλώνουν και αλληλέγγυοι στους έλληνες και την ίδια στιγμή καίνε ενα χώρο ο οποίος μέσω της δράσης τους βοηθά εκατοντάδες ανθρώπους. Πρωτότυπο τρόπο βρήκαν για να δείξουν την αλληλεγγύη τους οι ναζίδες καίγοντας έναν χώρο ο οποίος συμπαρίσταται  με πράξεις και όχι με αναρτήσεις στο fb δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

2 σχόλια: