Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Με βαρύ ποινικό μητρώο, εργοδοτικοί μπράβοι οι νέοι σχολικοί φύλακες;

Οι Ναζί θα …φυλάνε τα σχολεία από τα ναρκωτικά; Επειδή δεν υπάρχουν πια σχολικοί φύλακες; Έτσι φροντίζουν να διαδώσουν, πάντα ασχολίαστα, “δημοκρατικά” ΜΜΕ, όπως το φιλοφασιστικό Πρώτο Θέμα. Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που θέλει να υπονοήσει ότι οι μαχαιροβγάλτες – συγγνώμη, οι “εθνικιστές” θέλαμε να πούμε- είναι χρήσιμοι για την κοινωνία. Ωστόσο κι έτσι ακόμα χρειάζεται μια επικοινωνιακή απάντηση, όπως κάθε ψέμα χρειάζεται την αλήθεια του.

α) Τι είδους αντικατάσταση των σχολικών φυλάκων θα κάνει στ’αλήθεια η ΧΑ;

Η Χρυσή Αυγή περισσότερη σχέση έχει με τη διακίνηση ναρκωτικών και το έγκλημα γενικότερα, παρά με την πάλη εναντίον του. Δεν είναι μόνον οι χρυσαυγίτες οπλοφόροι που έχουν πιαστεί από την αστυνομία, άθελά της, σε διάφορες πόλεις ή οι χρυσαυγίτες βομβιστές της Σπάρτης που παραμένουν ελεύθεροι, εκτός από αυτόν που σκοτώθηκε από την ίδια του τη βόμβα!(1). Επίσης, άθελα υποθέτουμε, έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων στην Αθήνα αποκάλυψαν ότι αρχηγοί ομάδων τοξικομανών έχουν στρατολογηθεί από την Χ.Α. για τα τάγματα εφόδου που ονειρεύεται -για να εξαπολύει πογκρόμ κατά των αντιπάλων του αρχηγού της, να καταστρέφει τα γραφεία άλλων κομμάτων κλπ(2). Άλλωστε, η εμπλοκή των παρακρατικών φασιστών σε χουλιγκανικούς αθλητικούς συλλόγους ή στις μαφίες των διάφορων Μανωλάδων στην επαρχία, είναι γνωστή από χρόνια. Ο πρώτος διδάξας ήταν άλλωστε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος που έχει μπει φυλακή για συμμετοχή σε βομβιστικές ενέργειες που ακρωτηρίασαν ανθρώπους το 1978(3).

β) Τι υποβάλλει η δημαγωγία αυτή της “χρήσιμης” ΧΑ;

Ότι τελικά οι σχολικοί φύλακες δεν χρειάζονται και καλά έκαναν και τους απέλυσαν, αφού εύκολα “αντικαθίστανται” και μάλιστα τζάμπα. Γιατί η ΧΑ δεν κατέβηκε στο δρόμο μαζί με τους εργαζόμενους που διαδηλώνουν ενάντια στις απολύσεις, π.χ. στην πανεργατική απεργία στις 16/7 και σε κάθε άλλη απεργία; Επειδή υποκρίνεται. Στις απεργίες και τις κοινωνικές διαμαρτυρίες κατεβαίνουμε εμείς, μαζί με τις οργανώσεις του λαού και των εργαζομένων, από συνδικάτα μέχρι επιτροπές αγώνα στις γειτονιές. Ενώ οι φασίστες θέλουν να φαίνονται φιλολαϊκοί στα λόγια, αλλά στην πράξη χρηματοδοτούνται από τους εφοπλιστές και υπονομεύουν ποικιλοτρόπως κάθε μεγάλο κοινωνικό αγώνα. Είναι χρήσιμοι. Για τα μεγάλα αφεντικά.

γ) Τι είδους αντικατάσταση των σχολικών φυλάκων ισχυρίζεται πως θα κάνει η ΧΑ;

Αυτών που περιφρουρούσαν τα σχολεία όλο το 24ωρο, λογοδοτώντας βέβαια στους διευθυντές των σχολείων και όχι σε κάποιον…αρχιφασίστα Φύρερ; Η ΧΑ ανακοίνωσε ότι η φύλαξη θα γίνεται από την ίδια, με τη βοήθεια από ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι φυσικά! Αυτό θέλουν και οι κυβερνήσεις άλλωστε! Κάθε υπηρεσία που προσφέρει στον κόσμο το Δημόσιο, είτε να σβήσει είτε να περάσει σε ιδιώτες που θα εκμεταλλεύονται ακόμη χειρότερα τους εργαζόμενους! Μετά την ενοικίαση εργαζομένων και τα δουλομεροκάματα των 18 ευρώ, μετά τους κακοπληρωμένους μετανάστες που δουλεύανε στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου, η χρυσαυγίτικη εργοδοσία σε νέες περιπέτειες! Ξανααποδεικνύεται χρήσιμη -είπαμε για ποιους.

Συμπεράσματα:
ΓΟΝΕΙΣ, αν δεν θέλετε τα παιδιά σας μαχαιρωμένα ή ντοπαρισμένα από πραγματικά και ιδεολογικά ναρκωτικά, θύματα φασιστικών συμμοριών ή μέλη τους στο κοινό έγκλημα, προστατέψτε τα από τους αυτόκλητους χρυσαυγίτες “φρουρούς”. Διώξτε τους από τα σχολεία και τις γειτονιές. Με τους συλλόγους γονέων και κάθε άλλο αποτελεσματικό μέσο.
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, αν θέλετε να προστατέψετε τις δουλειές σας από την εργοδοσία και τους πληρωμένους της πράκτορες της ΧΑ, κυνηγήστε τους φασίστες έξω από τις δουλειές και τις γειτονιές σας. Με τα σωματεία, τις αντιφασιστικές οργανώσεις και κάθε άλλο αποτελεσματικό μέσο.

1)http://www.inout.gr/showthread.php?t=112461
http://tvxs.gr/news/ellada/sparti-nekros-o-epidoksos-empristis-emploki-xrysis-aygis
2)αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Ποντίκι”: http://vathikokkino.com/2013/01/%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA/
3)http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/
όπου υπάρχει κατάλογος και με άλλα εγκλήματα του ίδιου, όπως κλοπές στρατιωτικού υλικού.

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου