Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Νέο «φλερτ» βουλευτή της Ν.Δ. με τη Χ.Α.

«Δεν είναι κόμμα νεοναζί», είπε ο πρώην υφυπουργός

Μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα περί Χ.Α. που δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις και προσπάθειας ανασκευής τους από τον ίδιο το βουλευτή, τώρα και ένας πρώην υφυπουργός, ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος ρίχνει ματιές προς τα ακροδεξιά.

Ο πρώην υφ. Εργασίας σε εκπομπή του radio1d.gr είπε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι κόμμα νεοναζί. Μπορεί κάποια στοιχεία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αν τον διαγράψει ο Σαμαράς, θα τον «ελευθερώσει», η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. είχε δηλώσει: «Περίεργη δήλωση... Γιατί είναι αυτονόητο, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί». Πάντως ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν φρόντισε να "ελευθερώσει" το Βύρωνα Πολύδωρα.

Βεβαίως, αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι αυτό το φλερτ προς την Χ.Α. δεν είναι τυχαίο αλλά μια προσπάθεια της Ν.Δ. να προσεγγίσει δεξιούς ψηφοφόρους που ως διαμαρτυρία ψήφισαν το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου