Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χρυσή Αυγή... η νέα γενιά! Προσαγωγή της κόρης του Μιχαλολιάκου για ξυλοδαρμό μετανάστη!

Σε έξι προσαγωγές προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, μετά από μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής με κατεύθυνση την Ομόνοια επί της οδού Πειραιώς.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν σε ψητοπωλείο στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θράκης και χτύπησαν έναν αλλοδαπό, υπήκοο Μπαγκλαντές στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και έστησαν μπλόκα. Τελικά έγιναν έξι προσαγωγές και σύμφωνα με πληροφορίες από ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία Μιχαλολιάκου, καθώς και οι Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, οι οποίοι αργά το βράδυ της Παρασκευής αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι την Δευτέρα θα προσπαθήσει να συναντηθεί με τον κ. Πικραμμένο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Πρώτη φορά βλέπω φωτογραφία του ναζιστικού παιδιού. Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε "Αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;" Αλλά εδώ ταιριάζει το... "Αυτό το βόδι ποιος θα το πάρει;" Πάντως με μπόλικη προίκα ίσως ξεγελάσουμε κάποιον εξαθλιωμένο μετανάστη να την φορτωθεί. Σκουρόχρωμο φυσικά γιατί οι λευκοί είναι πιο ακριβοί. Υπομονή Μιχαλολιάκο και σου ετοιμάζουμε γαμπρό από το Πακιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή