Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τι άλλο θα ακούσουμε !! - Έβγαλαν και τον Παλαιολόγο, χρυσαυγίτη

Σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Μητροπόλεως, για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, ο Ν.Μιχαλολιάκος, “βάφτισε” τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, χρυσαυγίτη.

 "Ο εθνικά σκεπτόμενος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο χρυσαυγίτης της εποχής του" είπε ο Ν.Μιχαλολιάκος, γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.500 χρυσαυγίτες με υψωμένες αναμμένες δάδες, που απαντούσαν:"Αλήτες, προδότες, αριστεροί".

Παρόντες ήταν οι βουλευτές και όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και "στα εκατομμύρια μεταναστών που ζουν ανάμεσά μας" για να λάβει την απάντηση των συγκεντρωμένων: "Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα".

Πριν αποχωρήσουν από την πλατεία Μητροπόλεως άναψαν τις δάδες κι έψαλλαν το 'τη υπερμάχω στρατηγώ' και τον εθνικό ύμνο. "Του χρόνου στη πόλη" φώναξε ο Ν.Μιχαλολιάκος.

ΠΗΓΗ

Βέβαια ξεχνά κάτι ο φύρερ



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες εκλογές, λίγο πριν την άλωση της Πόλης, ο Παλαιολόγος ψήφισε Χρυσή Αυγή "για να ξεβρομίσει ο τόπος" αλλά δεν πρόλαβε να δει τον Μιχαλολιάκο καγκελάριο επειδή εισέβαλαν στην Πόλη τα αναρχοκομμούνια οι Τούρκοι και επέβαλαν την αριστερή τους πολιτική. Ύστερα ο Μιχαλολιάκος ξύπνησε και διαπίστωσε πως όλο αυτό είναι ένα όνειρο αλλά θα ήθελε να είναι αληθινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σας κάνει εντύπωση? Εδώ βγάλανε τον Χριστό και την Παναγία Έλληνες! Κάποια χρυσαυγίτικα blogs λένε: "Η Παναγία έλαβε ελληνική παιδεία οπότε ήταν Ελληνίδα. Άρα και ο Χριστός ήταν Έλληνας κατά το ήμισυ γιατί ο άλλος μισός είναι θεός"
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή