Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αρης Σπίνος: Ο καλύτερος "αγιογράφος" των ναζιστών της Χ.Α

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται και σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Exra3 οι παρουσιαστές του εκδήλωσαν όλη την «λατρεία» τους στο πολιτικό ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Αφορμή τους δόθηκε το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Channel 4 που αναπαράχθηκε από όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και φέρει κάποιους μετανάστες να οργανώνονται για αυτοπροστασία από τις άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται απ’ τους ντόπιους ναζιστές.
«Απειλούν με αιματοχυσία οι Μαύροι Πάνθηρες της κυβέρνησης», «Ακόμα να επέμβουν οι αρχές για το κήρυγμα μίσους των αλλοδαπών ταγμάτων εφόδου», ήταν μερικοί τίτλοι που συνόδευαν το δελτίο ειδήσεων του Α. Παυλόπουλου.

Την καλύτερη αγιογραφία της Χρυσής Αυγής την έκανε ο Αρης Σπίνος πρώην δεξί χέρι του Γιάννη Παπαγιάννη και αποτυχημένος εκδότης –για ένα φεγγάρι έβγαζε την εφημερίδα «24 ώρες».

Τώρα ο τύπος αυτός αν δεν συναγελάζεται στην εκπομπή του με ναζιστές τύπου Μιχαλολιάκου και άλλα «αναγνωσμένου κύρους» άτομα όπως τον κραγμένο Κυπατζή χαφιέ, Ντάνο Κρυστάλη, μας παρουσιάζεται σαν «πολιτικός σχολιαστής» στις ειδήσεις του καναλιού που δουλεύει.

Δεν θα αναφερθούμε στα όσα κυκλοφορούν για τον βίο και την πολιτεία αλλά θα παραθέσουμε τι έγραφε γ’ αυτόν η φυλλάδα του τωρινού αφεντικού του. «Σπινιάρει .. στη μίζα ο Σπίνος!!! Ο …αξιότιμος κ. Σπίνος, πιάστηκε στα πράσα να τα "παίρνει" για να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τα κυκλώματα της τοκογλυφίας … Τελικώς, αποδείχτηκε ένας ωμός εκβιαστής που χρησιμοποιούσε τις δημοσιογραφικές του έρευνες, αν μπορεί κανείς να τις ονομάσει έτσι, προκειμένου να τα κονομήσει …».

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. mas exete skasi.
    nasistes kai nasistes, ellines patriotes einai.
    den ime xrisavjitis alla tha jino opos oloi i alloi
    mafta pou kanete. 40 xronia sas jamane kai de milate. tora...nasistes...nasistes...nasistes.
    iste xiroteri apta mora.kai emis sti jermania ellines patriotes imaste. ethnikistes.
    kako einai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειστε πατριωτες ανθελληνες ειστε επειδη ειστε ναζιστες....εδω η χρυση αυγη εχει εξωφυλλα με τη φωτο του χιτλερ στα περιοδικα της και εσυ εισαι τοσο αφελης που πιστευεις οτι ειναι "πατριωτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή