Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η Κου Κλουξ Κλαν προωθεί τη Χρυσή Αυγή

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Ιπποτών της Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενείται εδώ και λίγες μέρες η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη.

Στη σελίδα των “ιπποτών”, οι οποίοι είναι μία από τις οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν, αναφέρεται ότι η “υπερεθνικιστική παράταξη Χρυσή Αυγή εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ενα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας”.
Στην ανάρτηση γίνεται αναφορά σε αποτέλεσμα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, αλλά δεν σχολιάζονται οι σφοδρές αντιδράσεις των Ελλήνων της Νέας Υόρκης που αντιτάχθηκαν στην παρουσία της οργάνωσης στην πόλη τους.
Οι “ιππότες” της Κου Κλουξ Κλαν έχουν ανεβάσει κείμενο από την, ανενεργή αυτή τη στιγμή, ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη.
“Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε στην ελληνική διασπορά το εθνικιστικό όραμα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αντισταθούμε στην πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων”, γράφουν οι Χρυσαυγίτες της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου