Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Διαστρέβλωση απ'τα ΜΜΕ των γεγονότων για την επίθεση με όπλο απ'τον αδερφό του Η.Κασιδιάρη

Περιγραφή: Επίθεση με όπλο από τον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, κατά δυο νεαρών μεταναστών, η διαστρέβλωση των γεγονότων από τα ΜΜΕ και τα ''στραβά μάτια'' των μπάτσων.
Στις 7/10/2012 ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, δεν παρευρισκόταν σε κανένα fast food, ούτε τον είδε τυχαία εκεί μπάτσος, με όπλο στην κατοχή του, όπως μας τάισε το Έθνος.gr. Βρισκόταν με δυο φίλους του, στο Μεγάλο Πάρκο Κρήτης, επί των οδών Καρακάση και Κρήτης, και τραμπούκιζε δύο νεαρούς, καταγόμενους από την Αλβανία.
Οι νεαροί αυτοί είναι μαθητές του 19ου λυκείου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το πάρκο Κρήτης.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού διαβεβαιώνει, πως ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης επιτέθηκε φραστικά στα παιδιά και εν συνέχεια τράβηξε όπλο, το οποίο έστρεψε προς την μεριά τους πυροβολώντας 4 φορές, χωρίς ευτυχώς να βρει στόχο.
Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα, που έγιναν από γείτονες, που ακούσαν τους πυροβολισμούς, δύο ασφαλίτες εμφανίστηκαν στο πάρκο.
Δεν γνώριζαν, φυσικά, ότι πρόκειται για χρυσαυγίτες, αλλιώς σαφώς και δεν θα εμφανίζονταν καν. Τους κυνήγησαν μέχρι το fast food ''Subito'', το οποίο βρίσκεται επί των οδών Δελφών και Καρακάση, όπου, και για τα μάτια του κόσμου, τους πέρασαν χειροπέδες, τους έβαλαν στο περιπολικό και τους πήραν, για να τους αφήσουν 5 στενά πιο πέρα.
Γείτονες που πήγαν αργότερα στο τμήμα, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένας στο κρατητήριο.

Η αγαστή συνεργασία μπάτσων-δημοσιογράφων-ναζί, οι απειλές και οι προπηλακισμοί, οι τραμπουκισμοί και οι επιθέσεις από τους απογόνους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου