Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σύλληψη στην Κέρκυρα... Το κράτος λογοκρίνει και τρομοκρατεί

Κατηγορείται μέχρι και για διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να θίξουν το κύρος της χώρας! Ένας 35χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα στην Κέρκυρα, μετά από μήνυση αστυνομικών. Ο νεαρός είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook φωτογραφίες αστυνομικών που βρίσκονταν παρέα με χρυσαυγίτες χτες 28 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης και των κινητοποιήσεων των πολιτών που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο 35χρονος στο λογαριασμό του στο facebook και οδήγησαν στη σύλληψή του, είναι οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησε η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κέρκυρας στην ενημέρωση για την αντιφασιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο νησί του Ιονίου και δημοσιεύτηκε στο athens.indymedia.org

 Κατηγορείται για απρόκλητη έργω εξύβριση, παραβίαση νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να θίξουν το κύρος της χώρας! Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων. Είναι έντονες οι διαμαρτυρίες των πολιτών που συμπαραστέκονται στον νεαρό και μιλούν για εκφοβισμό και ψυχολογική τρομοκρατία. Ο νεαρός βρίσκεται στο κρατητήριο και θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στο αυτόφωρο.

 Αναδημοσίευση από το left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου