Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Σήμερα 13/5 κάνουν την εμφάνιση τους 15-20 φασίστες της χρυσής αυγής στο κέντρο της Άρτας, εκ' των οποίων οι περισσότεροι ήταν από την πόλη των Ιωαννίνων. Προστατευμένοι από άντρες της ασφάλειας, μοίραζαν τις εμετικές φυλλάδες θέλοντας να δηλητηριάσουν την πόλη.

Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο. Άμμεσα αντιφασίστες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Αγ.Δημητρίου, όπου φωνάζανε συνθήματα εναντίον των φασιστών και τους γιούχαραν μέχρι την Λαική αγορά. Ο κόσμος που βρισκόταν στο κέντρο της Άρτας βλέποντας τα γεγονότα, στήριξε τους αντιφασίστες φωνάζοντας μαζί τους και κάποιοι απ΄ αυτούς ακολουθώντας τους.

Οι φασίστες εγκλωβίζονται στη λαική και οι μπάτσοι φυλάνε τις εισόδους της, μην αφήνοντας τους αντιφασίστες να μπουν. Φεύγουν από τις πίσω πόρτες, ανασυγκροτούνται και σε διπλανό στενό επιτήθονται στους αντιφασίστες, οι οποίοι απ΄τη μεριά τους τους απωθούν με πέτρες.

Το σκηνικό δεν κράτησε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα καθώς ομάδα ΟΠΚΕ των Ιωαννίνων, σε συννενόηση πιθανότατα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων (Γ.Γιώτης - πρώην κυπατζής), επιτέθηκε βίαια προς το μέρος των αντιφασιστών και προέβη σε 4 προσαγωγές.

Αυτόματα πλήθος κόσμου δείχνει την έμπρακτη αλληλεγγύη του, συγκεντρωμένο έξω από το Α.Τ. Άρτας , με δυναμικό παρόν φωνάζοντας συνθήματα προς τους λιγοστούς φασίστες. Οι προσαχθέντες αφήνονται ελεύθεροι, ενώ οι φασίστες με επικεφαλή τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΧΑ στην Άρτα (Α.Κουρεμένο) απειλούν προκλητικά με μηνύσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η εμφάνιση των χρυσαυγιτών και της ομάδας ΟΠΚΕ από τα Γιάννενα. Πλέον γίνεται φανερά και απροκάλυπτα η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τους μπάτσους, καθώς οι φασίστες δε μπορούν να σταθούν μόνοι τους ούτε στην Άρτα, ούτε στα Γιάννενα ούτε και πουθενά.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ - TV - ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

αντιφασίστες/αντιφασίστριες

Αντιφασιστική συγκέντρωση – πορεία σήμερα 13/5 στις 7.30 μ.μ πλατεία Αγ. Δημητρίου με αφορμή την εμφάνιση των νεοναζί της ΧΑ στο κέντρο της Άρτας και τις 4 προσαγωγές αντιφασιστών.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου