Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

NΔ+ΧΑ= LOVE: Καταγγελία αντιφασιστικού μετώπου Καλλιθέας-Μοσχάτου

Ολόκληρη η καταγγελία του αντιφασιστικού μετώπου, τομέας Καλλιθέας-Μοσχάτου:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ακροδεξιό κόμμα με τον κάθε λογής Σαμαρά, Μπαλτάκο, Κρανιδιώτη, Βορίδη, Γεωργιάδη και το λοιπό σκυλολόι.

Στην Καλλιθέα η αγαστή συνεργασία Ν.Δ.- Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται περίτρανα καθώς ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Καλλιθέας(με την ταμπέλα του ανεξάρτητου, αφού η χρεωκοπημένη πολιτική της κυβέρνησης δεν αφήνει περιθώρια για φανερή στήριξη), Τάκης Σκανδαλάκης, μπροστά στο ενδεχόμενο ψαρέματος ψήφων από ένα ακροδεξιό ακροατήριο, ξεχνάει τα περί “εγκληματικής οργάνωσης” και “ναζιστικού μορφώματος” και τοποθετεί στο ψηφοδέλτιό του ένα από τα τοπικά πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α., ονόματι Άγγελο Ρεμούνδο.

Ο εν λόγω “αντισυστημικός” διευθυντής τράπεζας μάλιστα ήταν και υποψήφιος Κυκλάδων του κόμματος στις εκλογές του 2012 ενώ συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι Ν.Δ. και Χρυσή Αυγή είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Οι διώξεις, οι φυλακίσεις και ο όψιμος “αντιφασισμός” του κράτους απέναντι τους δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η προσπάθεια του βοσκού να ξαναβάλει το τσομπανόσκυλο πίσω στο μαντρί όπου μπορεί να το ελέγξει. Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα, όποιος συμπράττει με τους νεοναζί πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εχθρός του λαού.

Υ.Γ1 Έχουμε την εντύπωση ότι η περίπτωση της Καλλιθέας όσον αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί “μεμονομένο περιστατικό”.



Υ.Γ2 Στέλνουμε τα PRINT SCREEN από τις σελίδες του “περίφανου” νεοναζί Ρεμούνδου , ο οποίος τις κατέβασε μετά από δυναμική παρέμβαση του αντιφασιστικού μετώπου Καλλιθέας στο κέντρο της πόλης.

Αντιφασιστικό Μέτωπο Πυρήνας Καλλιθέας-Μοσχάτου.

- See more at: http://left.gr/news/ndha-love-kataggelia-antifasistikoy-metopoy-kallitheas-moshatoy#sthash.BDbzHZ87.olBYAg25.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου