Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Φασιστοειδή σε εκλογικούς συνδυασμούς στο Κερατσίνι

Φασιστοειδή σε εκλογικούς συνδυασμούς στο Κερατσίνι.

Στο Κερατσίνι,‭ ‬το μέρος που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής,‭ ‬φασιστοειδή έχουν το θράσος να κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.‭ ‬Το ίδιο θράσος έχουν και οι δημοκράτες που τους βάζουν στα ψηφοδέλτιά τους.

Η υποκρισία χωρίς όρια.

Από τη μία οι φασίστες,‭ ‬που υποτίθεται ότι είναι αντισυστημικοί,‭ ‬τρυπώνουν σε ψηφοδέλτια συστημικών δημοκρατικών δυνάμεων για να αποκτήσουν θεσμικές θέσεις.‭
‬Από την άλλη οι δημοκράτες,‭ ‬που υποτίθεται ότι προσπαθούν να περιορίσουν τους φασίστες,‭ ‬συνεργάζονται μαζί τους όποτε έχουν να κερδίσουν κάτι.

‭ Όπως στην περίπτωση των επερχόμενων δημοτικών εκλογών,‭ ‬όπου διάφοροι εκλογικοί συνδυασμοί προσπαθούν να προσελκύσουν ψηφοφόρους της χρυσής αυγής,‭ ‬ή και γενικά ακροδεξιούς ψηφοφόρους,‭ ‬τοποθετώντας φασιστοειδή στα ψηφοδέλτια.‭ ‬Φασιστοειδή που έχουν επίσημη διασύνδεση με την χρυσή αυγή ή παρόμοιες αντιλήψεις και πρακτικές.

Παρακάτω υπάρχουν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της δεξιάς παράταξης του‭ ‬Φώτη Μελά,‭ ‬που κάνουν δημοσιεύσεις στο‭ ‬facebook εθνικιστικού και φασιστικού περιεχομένου.

Η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι ο‭ ‬Γιώργος Π.‭ ‬Φράγκος,‭ ‬του οποίου το προφίλ στο‭ ‬facebook είναι γεμάτο με αναφορές σε χρυσαυγίτικα σάιτ και φασιστικά σχόλια,‭ ‬όπως και το προσωπικό του μπλογκ.‭ ‬Στο‭ ‬facebook έχει‭ «‬φίλους‭»‬ και υποψήφιους ψηφοφόρους,‭ ‬οι οποίοι είναι είτε δηλωμένοι χρυσαυγίτες είτε στηρίζουν τη χρυσή αυγή.‭ ‬Στο προσωπικό του μπλογκ υπάρχει ψηφοφορία που βγάζει πρώτη δύναμη τη χρυσή αυγή.

Ο‭ ‬Θοδωρής Κιοσές,‭ ‬για τον οποίο υπάρχουν υπόνοιες κι ενδείξεις για τη στενή σχέση του αλλά και τη συνεργασία του με την χρυσή αυγή.

Ο‭ ‬Παναγιώτης Καραμάνης που ανεβάζει εθνικιστικές φωτογραφίες στο‭ ‬facebook.

Επίσης,‭ ‬στην κεντρώα παράταξη του‭ ‬Χρήστου Σαλαλέ υπάρχουν υποψήφιοι με το ίδιο περιεχόμενο στα προσωπικά τους‭ ‬facebook.

Ο‭ ‬Λεωνίδας Καλλίμαχος που έχει φασιστικά,‭ ‬απειλητικά και υβριστικά σχόλια.

Ο‭ ‬Δημήτρης Κονταξής που αναδημοσιεύει λινκ από καθαρά φασιστικά και χρυσαυγίτικα σάιτ κι έχει πολλούς‭ «‬φίλους‭»‬ δηλωμένους χρυσαυγίτες.‭

Ο‭ ‬Βασίλης Μπάλκαμος που έχει εθνικιστικές φωτογραφίες και βάζει τραγούδια που εξυμνούν τον χουντικό δικτάτορα Γ.‭ ‬Παπαδόπουλο.

Εδώ είναι τα λινκ στα οποία υπάρχουν οι φωτογραφίες‭ (‬printscreen‭) ‬από όλους τους παραπάνω υποψήφιους.

https://files.espiv.net/file.php?h=Rgwyh

https://files.espiv.net/file.php?h=Rltkd

Η αντιφασιστική επαγρύπνηση συνεχίζεται‭…‬.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου