Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Άρτα: Προσαγωγή μέλους της Ν. ΣΥΡΙΖΑ σε αντιφασιστική κινητοποίηση

Μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προσήγαγε η αστυνομία νωρίτερα σήμερα στην Άρτα, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής κινητοποίησης.

Ειδικότερα, μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και προκλητικά μοίραζαν το υλικό της νεοναζιστικής οργάνωσής τους. Όταν μέλη της νελαίας ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος, της δημοτικής παράταξης, αλλά και ανένταχτος κόσμος έδιωξαν τους χρυσαυγίτες, τότε έφτασε η αστυνομία στο χώρο, "μόνο και μόνο για να προσάγει μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ", καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση.

"Η ασυδοσία των μελών της Χρυσής Αυγής ζει και βασιλεύει παρ' όλους τους λεονταρισμούς της κυβέρνησης για τη σύλληψη των ηγετικών στελεχών της", υπογραμμίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
"Την ίδια στιγμή που η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής μένει ανενόχλητη να μοιράζει το υλικό της με τα κηρύγματα μίσους, η αστυνομία επιλέγει να επιτεθεί και να στοχοποιήσει τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ".

Αναφερόμενη στις επερχόμενες εκλογές, η οργάνωση τονίζει ότι "στις 18 και 25 Μάη δεν τελειώνουμε μονάχα με την κυβέρνηση Σαμαρά, τελειώνουμε και με το φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό, τελειώνουμε με την καταστολή και τη στοχοποίηση αγωνιστών κι αγωνιστριών".
Τέλος, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά ν' αφεθεί τώρα ελεύθερο το μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να του απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Πηγή: Η Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου