Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ξύλο σε φασίστα στην θεσσαλονίκη


Την Κυριακή που μας πέρασε στήσαμε καρτέρι κάτω από το σπίτι του σκατοκέφαλου της φωτογραφίας λίγη ώρα πριν την εκδήλωση των φασιστών της χ.α σε ξενοδοχειο της θεσσαλονικής(δίπλα στην ΓΑΔΘ) και του δώσαμε ενα χεράκι ξύλο.

Ενώ περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε έναν άρειο πολεμιστή πιστό στα εθνικιστικά ιδεώδη που δεν λυγίζει ουτε με σφαίρες ουτε με φυλακίσεις(όπως οι ίδιοι λένε),προς μεγάλη μας έκπληξη απο την πρώτη σφαλίαρα αρχισέ να βρίζει τους χρυσαυγίτες και να λέει οτι δεν έχει σχέση με αυτούς παρακαλώντας μας σχεδόν κλαμμένος να τον αφήσουμε και πέφτοντας πανω σε κινούμενα αστικά στην προσπάθεια του να ξεφύγει.Μας θύμησε για ακόμη μια φορά το "μαγικό" που με μιά σφαλιάρα μεταμορφώνεις μια ντουλάπα σε λαγό.

Είναι αναγκαίοτητα σε εποχές που οι φασίστες προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι και να βγούν από την αφάνεια να οργανώνουμε μαχητικές αντιφασιστικές δράσεις.Ετσί και αλλίως υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που λόγω άγνοιας κινδύνου και μόστρας δείχνουν καθημερινά και με διαφορους τρόπους οτι είναι χρυσαυγίτες.Ας τους υπενθυμίσουμε τους κινδύνους που διατρέχουν.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ

Υ.Γ: Το οτι λόγω ηλικίας επιλέξαμε να δώσουμε το ανάλογο ξύλο στον συγκεκριμένο φασίστα, δεν σημαίνει ούτε οτι θα κάνουμε το ιδίο σε όποιον άλλο συναντήσουμε "τυχαία", ούτε στον ίδιο σε περίπτωση που δεν πάρει το μήνυμα. Αν συνεχίσει τις προκλητικές εμφανίσεις του στην γειτονιά και σε εκδηλώσεις των φασιστών ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια "επίσκεψη" σπίτι του για να ¨συζητήσουμε" με αυτόν και τους γονείς του κάποια πραγματάκια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου