Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενθουσιασμένος με τη νίκη της Conchita στη Eurovision o Στ. Μπούκουρας καθώς τα παιδιά του τον ρωτούν πλέον μόνο γι' αυτήν


Ανανεωμένος και ιδιαίτερα χαρούμενος είναι από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος υποδέχτηκε τη νίκη της Conchita Wurst στο διαγωνισμό της Eurovision με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής πανηγύρισε τη νίκη της Αυστρίας σαν μικρό παιδί, καθώς η εικόνα της «γυναίκας με τα μούσια» κέντρισε την προσοχή των μικρών παιδιών του με αποτέλεσμα αυτά να σταματήσουν πλέον να τον ρωτούν γιατί είναι στη φυλακή.

«Από τότε που ήρθε στις φυλακές η ζωή μας έγινε μαρτύριο. Κλαίει συνεχώς και κάθε φορά που τον παίρνουν τα παιδιά του τηλέφωνο και τον ρωτάνε γιατί είναι μέσα ουρλιάζει "δεν ξέρω". Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε με τίποτα, ειδικά τα μεσημέρια που γυρνάνε τα παιδιά από το σχολείο και παίρνουν τον μπαμπά τους τηλέφωνο δεν μπορούμε να κοιμηθούμε με τίποτα. Μέχρι να έρθει το βράδυ ηρεμεί λιγάκι αλλά μετά πάλι τον ξαναπαίρνουν πριν πέσουν για ύπνο και τον ταράζουν. Όλοι έχουμε αιτηθεί μεταγωγή, ακόμη και οι δεσμοφύλακες θέλουν να πάνε αλλού», μεταφέρει μιλώντας στο «Κουλούρι» συγκρατούμενος του Στάθη Μπούκουρα στις φυλακές Ναυπλίου.

Φαίνεται ωστόσο πως η πρόσφατη νίκη της Conchita Wurst στη Eurovision απάλλαξε το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής από το μαρτύριό του, καθώς πλέον η μοναδική απορία των παιδιών του - όπως άλλωστε και όλων των παιδιών στη χώρα μας- είναι το πως γίνεται μια γυναίκα να έχει μούσια. «Μια απόκοσμη κραυγή τάραξε την ηρεμία μας το βράδυ του Σαββάτου, η οποία προερχόταν από το κελί του Στάθη. Θεωρήσαμε πως πάλι δεν θα ήξερε τι να πει στα παιδιά του για τους λόγους που είναι στη φυλακή, ωστόσο τελικά διαπιστώσαμε πως ήταν κραυγή χαράς, καθώς μόλις είχε ολοκληρωθεί ο τελικός και ήδη τα παιδια του τον ρωτούσαν γιατί η κυρία αυτή είχε μούσια», περιγράφει άλλος συγκρατούμενος του Στάθη Μπούκουρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτή τη φορά ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε όλες τις απαντήσεις που ήθελαν τα παιδιά του και ξεκίνησε ένα δριμύ κατηγορώ προς όλους τους ομοφυλόφιλους, το οποίο κατέληξε σε προφορική απαγγελία στίχων από το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ, «Ο Αγών Μου» σε άπταιστα γερμανικά. Πλέον, ο κ. Μπούκουρας περνάει τις ημέρες του γαλήνιος μέσα στο κελί του, με ένα διαρκές χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ευχαριστώντας διαρκώς την Conchita Wurst που όπως ο ίδιος επαναλαμβάνει διαρκώς γελώντας «κοιμήθηκε άνδρας και ξύπνησε γυναίκα».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου