Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Άλλοι χρυσαυγίτες βουλευτές με κλάματα και άλλοι με προκλήσεις και απειλές (videos)

Άλλοι προκλητικοί και με απειλές και άλλοι κλαίγοντας, επέλεξαν να υπερασπιστούν εαυτούς οι βουλευτές της ΧΑ και ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές. Πρώτος τον λόγο πήρε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Αφού ευχαρίστησε για την αναβολή της συζήτησης και δήλωσε ότι κρίθηκε αθώος για την παράνομη ραδιοσυχνότητα από το δικαστήριο, μίλησε για αποχρώσες ενδείξεις που δεν προκύπτουν από πουθενά ως προς την ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που του αποδίδεται. Ο ίδιος υποστήριξε ότι κατηγορείται μόνο και μόνο γιατί ήταν μέλος της ΚΟ της ΧΑ, χωρίς να είναι καν μέλος των οργάνων της.

«Παρακολουθούσα τους υπολοίπους να μετέχουν σε σειρά εγκληματικών πράξεων, τις οποίες δεν μπορούσα να ελέγξω ή να σταματήσω», είπε, δικαιολογούμενος ότι δεν ανεξαρτητοποιήθηκε νωρίτερα, παρότι το σκεφτόταν από τη δολοφονία Φυσσα και μετά, γιατί φοβήθηκε ξυλοδαρμό ή ανάλογες ενέργειες εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο ίδιος μίλησε για «κρυφή ατζέντα» της ηγεσίας της ΧΑ, όπως φαίνεται από το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι νυν βουλευτές της ΧΑ με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Τα λεγόμενα του βουλευτή, προκάλεσαν την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη που μετά την ομιλία του φώναξε από το έδρανό του «άριστα Αλεξόπουλε», με την Ελένη Ζαρούλια να κραδαίνει 20ευρα στον αέρα, υπονοώντας ότι εξαγοράστηκε.


VIDEO-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ από realmedialive

Μίχος: «Δεν γνωρίζετε με ποιους τα έχετε βάλει»

Τον λόγο, αμέσως μετά, πήρε ο Νίκος Μίχος, βουλευτής της Χ.Α., που μίλησε για «χολυγουντιανό σόου» εις βάρος του ίδιου και των συναδέλφων του, δίνοντας ειρωνικά «συγχαρητήρια» στον Χαράλαμπο Αθανασίου. Κάνοντας λόγο για έλλειψη κάθε στοιχείου εις βάρος του, υποστήριξε ότι… διαφημίζεται στα κανάλια ότι καταζητείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

«Η Αστυνομία του γνωστού Δένδια προσπάθησε να προσεγγίσει μάρτυρες για στοιχεία», είπε καταγγέλλοντας ότι προσέγγισαν ανθρώπους της νύχτας και τους προσέφεραν 30.000-35.000 ευρώ για να πουν ότι μετείχε σε κακούργημα. «Το ίδιο βράδυ είχε κανονίσει να βγει γυρισμένος σε μεγάλο κανάλι», είπε, «φοβήθηκε τις συνέπειες και δεν το έκανε, και εγώ δεν θα το άφηνα έτσι».

Ο κ. Μίχος επανέλαβε ότι η ινδική κάνναβη που βρέθηκε στο σπίτι του δεν ήταν δική του άλλά κάποιου προηγούμενου ενοίκου, οπότε υποστήριξε ότι μη καταφέρνοντας να δέσουν κατηγορία εις βάρος του, το έκαναν για ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του επί χρόνια, λόγω της δουλειάς του και της επικίνδυνης περιοχής στην οποία κατοικεί. Την ίδια ώρα, είπε ότι έχει αποφυλακιστεί μεγάλος έμπορος ναρκωτικών, ηρωίνης συγκεκριμένα γιατί είναι «ρουφιάνος της αστυνομίας» όπως είπε.

«Και ο κόντε Δένδιας έχει αφήσει όλους τους τρομοκράτες έξω που σκοτώνουν έτσι και εγώ με ένα πιστόλι θα πήγαινα να το δώσω στην εγκληματική οργάνωση να πάρουμε το κοινοβούλιο και μετά την Πόλη», είπε, σημειώνοντας ειρωνικά ότι εκείνοι δεν έχουν προσκυνήσει καμία στοά…

«Είμαι περήφανος για τις επιλογές που έχω κάνει», είπε, απειλώντας ότι «μετά την ταλαιπωρία έρχεται η δικαίωση», όπως πάντα με τους “αγωνιστές”, είπε, «μετά το διεφθαρμένο σύστημα έρχεται η ΧΑ». Εξαπολύοντας δε, ευθεία απειλή, είπε ότι «εμείς γνωρίζαμε με ποιους είχαμε να κάνουμε. Εσείς δεν γνωρίζετε με ποιους τα έχετε βάλει»…

Γερμενής: Είμαι «πολιτικός κρατούμενος»

Για μία σημαντική ημέρα για την ελληνική Βουλή, οπότε για πρώτη φορά έφτασε εκλεγμένος βουλευτής με χειροπέδες από τον Κορυδαλλό μίλησε ο Γιώργος Γερμενής, χαρακτηρίζοντας εαυτόν «πολιτικό κρατούμενο», αφού όπως είπε, η ανακρίτριά του κυνικά του ομολόγησε ότι δεν διέπραξε κάποιο έγκλημα. «Δεν χρειάζεται κύριε Γερμενή να έχετε κάνει κάποιο αδίκημα εσείς ο ίδιος, αρκεί που είστε βουλευτής της Χ.Α.», υποστήριξε ότι του είπε, ενώ λίγο καιρό αργότερα απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισής του με το σκεπτικό ότι γνώριζε τι επιδιώκουν να πράξουν στελέχη και οπαδοί του κόμματος.

«Έχουμε 8.000 φυλακισμένους, που κάποιοι από αυτούς ψηφίζουν τα κόμματά σας. Δηλαδή, εσείς είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις τους;», ρώτησε, υποστηρίζοντας ότι το σύστημα, η κυβέρνηση και η ΝΔ τιμωρεί την Χ.Α. γιατί της πρόσφεραν το βάζο με το μέλι και κομμάτι από την πίτα της διαφθοράς και εκείνοι τους το πέταξαν στα μούτρα.

«Δεν μας το συγχωρούν», είπε, απαντώντας μετά από ενάμιση χρόνο σε όσα υποστήριξε η Αλέκα Παπαρήγα σε τηλεοπτική εκπομπή όπως είπε ότι δήθεν θα έβαζαν γραβάτα και κοστούμι και θα γίνονταν του συστήματος. «Όχι επαναστάτες αριστεροί. Εμείς θα μείνουμε επαναστάτες πιστοί στα ιδεώδη του ελληνισμού», είπε. Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι του πέταξαν το γάντι με τον Μπαλτάκο για να βγουν δέκα μονάδες μετά και εκείνοι δεν έκαναν τίποτα.

«Θέλετε να επιβεβαιώσετε αυτό που είπε ο Γλέζος ότι δεν είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε;», είπε. Όσον αφορά στη νομιμότητα της Χ.Α., αμφισβήτησε το καταστατικό που έχει αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Ψαρράς και είπε ότι υπάρχει πραγματικό καταστατικό υπογεγραμμένο από την κ.Κουτζαμάνη. «Για σοβαρευτείτε, γιατί δεν σώνεστε», είπε, προβλέποντας ότι μετά τις εκλογές θα φύγουν με αεροπλάνα και βαπόρια.

Όσον αφορά την άρση ασυλίας του, έκανε λόγο για 25 φυσίγγια που κατείχε με άδεια για να κυνηγάει τσίχλες, ενώ υποστήριξε πως αντίστοιχη άδεια είχε για 200 φυσίγγια πυροβόλου και όχι για 175 που βρέθηκαν σπίτι του. «Το πώς μπορώ να τροφοδοτώ εγκληματική οργάνωση μόνο το μυαλό της Κλάπα, της Δημητροπούλου και του Ντογιάκου μπορεί να το σκεφτεί», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε περιστατικό με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, παρουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν ο υπουργός είπε: «Ευρυπίδη, αυτός είναι καλό παιδί και έξυπνος. Πρέπει να τον κάνουμε δικό μας», όπως υποστήριξε για να ρωτήσει «τι άλλαξε σε δύο μήνες».

Εξαπέλυσε δε, ευθεία απειλή κατά του υπουργού, λέγοντας πως «τον Ιούλιο που κλείνω το εξάμηνό μου θα παραμείνω καλό παιδί και θα σας θυμάμαι καλά, όπως και οι οικογένειες που έχετε ταλαιπωρήσει των άδικα φυλακισμένων». Υποστήριξε άλλωστε, ότι μετά τις εκλογές, ο λαός θα τον ξαναστείλει στα έδρανα της Βουλής, σε αντίθεση με τον υπουργό που είπε ότι θα βρεθεί στον κάλαθο των αχρήστων.


ΓΕΡΜΕΝΗΣ από realmedialive

Μπούκουρας: «Ήμουν ΠΑΣΟΚ! Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή!»

Ο Στάθης Μπούκουρας αναγκάστηκε σε πολλά σημεία να διακόψει καθώς ξέσπαγε σε κλάματα. Υποστήριξε την αθωότητά του, πως βρίσκεται άδικα στην φυλακή και αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα στέκεται όρθιος με ψυχοφάρμακα.

Με λυγμούς και υψηλούς τόνους υποστήριξε ότι «Δεν είμαι φασίστας ούτε ναζιστής. Πατριώτης είμαι. Θέλω μια καλύτερη χώρα για τα παιδιά μου… Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα με λεξοτανιλ και λαντόκ. Ούτε η γυναίκα μου δεν τα ξέρει αυτά που σας λέω! Αλλά θέλω να μου πείτε τι πρέπει να απαντήσω στα παιδία μου όταν μια φορά τον μήνα που με επισκέπτονται στις φυλακές για μια ώρα με ρωτούν γιατί είμαι φυλακισμένος».

Πρόσθεσε: «Είχα πει στην ανακρίτρια όταν με κάλεσε για το αδίκημα ότι είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό στη Βουλή. Κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής. Ήμουν λαϊκό παιδί που εργάζομαι από 15 ετών – δεν τα λέω για να με λυπηθείτε – ο πατέρας μου έπαθε καρκίνο και αναγκάστηκα να αναλάβω την επιχείρηση. Είμαι παντρεμένος 25 χρόνια με την ίδια σύζυγο και έχω 3 παιδιά για τα οποία είναι υπερήφανος αλλά δεν έχω τι να τους απαντήσω όταν με ρωτούν γιατί είμαι στη φυλακή».

Υποστήριξε ότι προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στον κ. Απόστολο Κακλαμάνη είπε: «Ο Αντρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Πιστεύαμε στην Αλλαγή. Σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Πάντως, η συναισθηματική του φόρτιση έδωσε την ευκαιρία στους πρώην συναγωνιστές του στην Χ.Α. να τον χλευάζουν από τα έδρανα. «Λυπάμαι πολύ» είπε «γιατί έδωσα τίμιο και καθαρό αγώνα στην ΧΑ και αυτή την στιγμή κάποιοι πρώην συναγωνιστές γελάνε και με χλευάζουν». Από την άλλη πλευρά υπήρξαν βουλευτές των ΑΝΕΛΛ που τον χειροκρότησαν ενώ ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης φώναξε «να έχεις το κεφάλι σου ψηλά».


ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ από realmedialive

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου