Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο ταρζαν δείχνει κλασιδιάρη για δήμαρχο τη στιγμή που στις εκλογες των δικηγόρων στη Θεσσαλονίκη δεν ξεπέρασαν το 3%. Κάποιος μας δουλεύει...

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα καταμέτρηση στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή "πάτωσε" και δεν εκλέγει κανέναν εκπρόσωπο στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Μέχρι στιγμής στα 9 από τα 12 τμήματα συγκέντρωσε μόλις 87 ψήφους (2,55%)!



Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=129613%3Amauro-stous-xrusaugites-dikhgorous-ths-thessalonikhs-deite-poses-psifous-sugkentrosan&catid=94%3A2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2uNOLUZqV Seleo.gr News

Και σχόλιο απο το Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή :

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ!

«Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης» (χρυσαυγίτες δικηγόροι): «Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε επίσης και τους ακόμα περισσότερους συναδέλφους μας οι οποίοι ,αν και μας είχαν εκφράσει την συμπαράστασή τους, υπέκυψαν στις πιέσεις και τελικά δεν τόλμησαν να κάνουν το επιπλέον βήμα.»

Μάλιστα. Οι φασίστες θέλουν δηλαδή να πιστέψουμε ότι κάποιοι, που δεν είχαν φοβηθεί να τους εκφράσουν φανερά τη συμπαράστασή τους, φοβήθηκαν μετά να την εκφράσουν κρυφά με την ψήφο τους.

ΩΡΑΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου