Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το defencenet παροτρύνει έμμεσα τη Χρυσή Αυγή να... πάρει τα όπλα

Το μιλιταριστικό site, εκφράζοντας ενδεχομένως κάποιο ρήγμα στις γραμμές των νεοναζί, καλεί την εγκληματική οργάνωση να ακολουθήσει την κατεύθυνση της ουκρανικής ακροδεξιάς που επέλεξε την ένοπλη σύγκρουση με την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς

«Αν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή φαίνεται σε κάποιους ότι υιοθετεί "ακραίες πολιτικές συμπεριφορές" δεν έχει δει τους μεγάλους νικητές της σύγκρουσης στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, το περίφημο κόμμα του "Δεξιού Τομέα"».

Έτσι ξεκινάει το δημοσίευμα (με τον ευγλωττο τίτλο "Δεξιός Τομέας": Η "Χρυσή Αυγή" της Ουκρανίας που "έπνιξε" τον Β.Γιανούκοβιτς στο αίμα) του γνωστού φιλοχρυσαυγίτικου (διαβάστε ενδεικτικά εδώ, εδώ και εδώ) και πολεμοκάπηλου defencenet.gr, δημοσίευμα με το οποίο αποθεώνεται ο ουκρανικός «Δεξιός Τομέας» που «με τα ΑΚ-47 στα χέρια ανέλαβε την τήρηση της τάξης σε πολλές πόλεις της δυτικής Ουκρανίας».

Αποθέωνοντας τη νεοναζιστική οργάνωση της Ουκρανίας, η ιστοσελίδα θαυμάζει τον αντισημιτισμό της και την... συγκρουσιακή της διάθεση: «Εκείνοι που δίνουν μάχες, πεθαίνουν και σκοτώνουν για αυτό που πιστεύουν και δεν περιμένουν την ... αντιτρομοκρατική της Ουκρανίας να τους συλλάβει ως κοινούς εκληματίες».

Η τελευταία φράση μοιάζει παρότρυνση (;) στους εν Ελλάδι «σκληρούς της Δεξιάς» (τη Χρυσή Αυγή) να αλλάξουν στάση απέναντι στις διώξεις του «ανθελληνικού καθεστώτος».

See more at: http://left.gr/news/defencenet-parotrynei-emmesa-ti-hrysi-aygi-na-parei-ta-opla#sthash.Gr9Is0Eq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου