Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δεν έχει «no politica» εδώ φασισταριά….


Η «είδηση» αυτή βγήκε χτες και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα (και λάθος μου) γιατί το θεώρησα τρολιά. Όμως είναι αλήθεια. Τα φασισταριά έβγαλαν μία ανακοίνωση με την οποία τάσσονται υπέρ της του Παναθηναϊκού στην διαμάχη του με τον Καμίνη όσον αφορά το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές τουλάχιστον εμείς από την μεριά μας, σαν Πράσινη Παράνοια, ότι τα φασισταριά δεν έχουν καμία θέση στον Παναθηναϊκό και δεν θα τους επιτρέψουμε να αποκτήσουν φωνή μέσα στην ομάδα. Θα είμαστε εδώ και θα πολεμάμε όπως μπορούμε τα μαλακισμένα καραφλά με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός μαλάκες είχε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν και την ζωή τους για να πολεμήσουν τους ναζί και τους ρουφιάνους παππούδες σας που ήταν μαζί τους. Η πρώτη μαζική διαδήλωση ενάντια στους φασίστες έγινε από οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά την ακύρωση φιλικού με την ΑΕΚ. Η οποιαδήποτε «πολιτική» σας κίνηση μέσα στην ομάδα θα τσακιστεί καθώς απλά είστε ανεπιθύμητοι.

Το θέμα του γηπέδου θα το λύσουμε εμείς μόνοι μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο θα την βρεί την λύση και δεν έχουμε ανάγκη καμία «ελληνική αυγή» ή όπως σκατά θέλετε να σας λένε να μας πει τι να κάνουμε ή να παίρνει θέση για ένα ζήτημα το οποίο δεν την αφορά. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι καλύτερες πουτάνες του συστήματος, καλά θα κάνουν να μην ασχολούνται με την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Καλό θα είναι ο κοκάκιας υποψήφιος που έχετε βάλει και ο λοιπός συμφερτός σας εκεί πέρα να το βάλετε καλά μες το μυαλό σας και να μην ξαναπιάσετε ποτέ τον Παναθηναϊκό στο στόμα σας. Ψάξτε αλλού για ψήφους μαλάκες. Η ιστορία και η ιδέα του Παναθηναϊκού είναι πολύ μακριά από τα σκατά που έχετε στο κεφάλι σας.

Δεν υπάρχει «no politica» εδώ για να αλωνίζετε και να κάνετε την σιχαμερή προπαγάνδα σας μέσα στα γήπεδα. Εδώ έχει ΤΣΟ και ΛΟ για εσάς. Συνεχίστε έτσι και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει θα σας το δώσουμε εμείς να το καταλάβετε….

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου