Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κασιδιάρης γίνεται… Μιχαλολιάκος στη θέση του Μιχαλολιάκου

Η «ηγετική» παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη από τότε που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, προφυλακίστηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, κάθε άλλο παρά τυχαία φαίνεται πως είναι, καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται να κινείται παρασκηνιακά για να γίνει… χαλίφης στη θέση του χαλίφη Μιχαλολιάκου.

Όπως επισημαίνει ο «Βημτοδότης», η φιέστα της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο για την επέτειο των Ιμίων εξελίχθηκε σε προσωπικό σόου του Ηλία Κασιδιάρη, αφού στη συγκέντρωση δε μίλησαν ούτε η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ούτε η κόρη της Ουρανία Μιχαλολιάκου, ούτε καν κάποιος άνθρωπος του Χρήστου Παππά. Μίλησαν μόνο οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Οι σχέσεις του Μιχαλολιάκου με τον Κασιδιάρη, σύμφωνα με τον «Βημτοδότη», βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, καθώς ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής αναζητεί νέες εθνικιστικές περιπέτειες. Βρήκε έναν απόστρατο πυροσβέστη, τον Γ. Κρίκο, φίλο του, περιθωριακό ως τώρα μέλος, που κανείς στη Χρυσή Αυγή δεν του έδινε σημασία, και τον εμφάνισε ως τον άνθρωπο που κατέθεσε αίτηση στον Άρειο Πάγο για τη δημιουργία της Εθνικής Αυγής. Επιπλέον, φέρεται να προωθεί επίσης δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες (όπως τον κ. Κουκούτση στην Πελοπόννησο αντί του καθηγητή κ. Γούδη που θέλει ο Ν. Μιχαλολιάκος) και αναζητεί και... εφημερίδα. Η εφημερίδα του κόμματος «Χρυσή Αυγή» έχει εκδότη τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν ικανοποιεί τον Κασιδιάρη, εν όψει και των δημοτικών εκλογών. Έτσι, άνθρωποί του προσέγγισαν την περασμένη Τρίτη (στη Γλυφάδα) τον εκδότη της χουντικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και ζήτησαν συνεργασία, παρότι εδώ και χρόνια βρίσκονται στα μαχαίρια…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου